Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Aja ... a voica pa nimaš SLO od Destinatorja 6ke ?
Jaz bom malo prečekiral svoje DVDje, da vidim če se bo kaj našlo. Vem da, D6 imam, ampak če zadeva zajema tudi SLO Voice, nisem prepričan.
The following language versions of Destinator 6 are available:
A, AL, B, BG, BIH, CH, CZ, D, DK, E, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, I, IRL, L, LT, LV, MK, N, NL, P, PL, RO, S, SCG, SK, SLO.
Sem pregledal, ampak nič nisem našel.
Za 6tko imam itaq samo dva jezika in sicer; francosko in Nemško, tako da ...
Bom pogledal še, če se kje kaj najde na netu.
Ma sem prečekiral vse mogoče zadeve ampak brez uspeha, tako da, če kdo kje kaj stakne naj napiše, če zadeva deluje, tako kot je mislil cifra. Voice iz 6ke na 7ki.
Sem danes sprobal destinatora in sem pozitivno presenečen,kar se pokritosti na širšem območju štajerske,prekmurja in prlekije tiče.
Program laufa zelo dobro,preračunavanje poti je hitro kot šus( ne pa tak kot pri adriaroute na pda).
Ima pa par pomankljivosti-včasih v ovinku z stransko (fejst malo) cesto govori kam moraš iti,
ni slovenskega jezika in tudi prevod je samo delni
pa še kakšna malenkost bi se našla.
Ampak v splošnem se mi dopade bolj kot adriaroute <(ravno zaradi počasnega preračunavanja)
Miomap pa ima dosti manjšo pokritost kot destinator.
A ima kdo podoben problem s Destinator 7? Namreč... nikakor mi noče rotirat mape, tako da bi bila puščica vedno naprej usmerjena. Pa imam v nastavitvah to opcijo obkljukano?
Sem probal tale program pa sem kr presenečen nad pokritostjo slo (dosti bolje od MioMap/Igo, ker so pač druge mape). Samo je mal kriza, ker za tale program ni ravno pogostih posodobitev map. Vsaj tak se mi zdi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.