Nategatorji !!!!

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Jah to ne vem, bi pred nakupom tko vse šel preverit, kam priklopit in do kakega mehanika, ker je trdil, da je glavni servis že opravljen zaradi let, ker po kilometrih se dela na 120k.

No, da še en dodam en biser, ki sem ga danes šel gledat...možno ni glih nategun, lahko prestavim v drugo temo, ampak avto vsekakor ni odlično ohranjen kakor piše, tud o lastništvu se potem niti nisem šel prepričvat, ker je na prometni 2013.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8296929&show=1&avto=Opel%20Zafira%20Enjoy%201.9%20CDTI

Avto že od zunaj prava mala katastrofa, vsaj zame, ki imam avto res v piko podobnega letnika. Obutana leva vrata ter letvica na njih, barva črna pod letvico, tud okrog in okrog mal pobuškan, kje mal več ampak ok, avto ni nov to vem, samo vseno je kar nekaj bunk, spredi desno pri luču malo rjav, leva sprednja luč oz pleh ima tam malo čudno velik lufta, ...pustmo zunanjost, grem not, svinjsko do amena, že predi fuj, zadi kjer so otroc pa sploh,se komi not spravim, se odpelem, šaltunga trda k bi bla zarustana, sicer v prestavo lepo pade, je pa fuuul trda, mam opla podobnega letnika doma in se šalta kot putrček. Ok, pridem nazaj, prosm za prometno, letnica gor 2013, niti nisem več dalje spraševal, če je tak odnos do avta, bohve kako je zanj skrbel, servisi pa tri leta uradni, ostalo popoldanc.
Tok o odlični ohranjenosti
wink-1.gif

Nej nekdo print screen nardi no, če se mu da, sem na šihtu in mam tri četrt stvari zablokirano.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
šaltunga trda k bi bla zarustana, sicer v prestavo lepo pade, je pa fuuul trda, mam opla podobnega letnika doma in se šalta kot putrček.

Opla podobnega letnika ali Zafiro podobnega letnika? Jaz sem namreč vozil dve Zafiri 2010+ in sem imel občutek, da ne bom rabil fitnesa, če bi noter preživel več časa.
tongue-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Citat:
Octavia karavan, srebrna, 1.9 TDI, 2007, 118k km.

Sem skor siguren, da gre za tale avto. Sicer se ne vidi, tam je bil butnjen in nekaj na roke štrihan sprednji desni blatnik in vrata prtljažnika, ampak tudi tam se iz slik ni videlo in tud lokacija je tam tam. Cena je bila takrat 6900€
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
No, da še en dodam en biser, ki sem ga danes šel gledat...možno ni glih nategun, lahko prestavim v drugo temo, ampak avto vsekakor ni odlično ohranjen kakor piše, tud o lastništvu se potem niti nisem šel prepričvat, ker je na prometni 2013.
Saj veš, da ti prometno dovoljenje zamenjajo z novim, ko zmanjka prostora za štemplje pri podaljšanju registracije? Včasih so printali zapise in štempljali dokler je bilo še kaj prostora, pomojem ravno ene 6x. Nove (bele oz. svetle) pa imajo točno določena 4 mesta za vpis registracije. In potem je treba zamenjat prometno...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
zadnjič po radiu poslušal, nikjer namreč ni zavedeno letnika izdelave, češ da je nemerodajno in da je vseeno kater letnik je avto. In so tipu prodali avto 2004, za ceno 2007 (pač leto prve registracije)... opeharali so ga za vssaj 1500 €, pa nikomu ništa. Avtoselect..potem pa se je tipo izmotaval , da se po VIN ne da preverit letnika izdelave. Prašiči.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Tudi danes je bila tema na Val202 nov ali rabljen avto... Pa je ena rekla da rabljen, da pri novem zavajajo pri porabi:)

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Tudi danes je bila tema na Val202 nov ali rabljen avto... Pa je ena rekla da rabljen, da pri novem zavajajo pri porabi:)

dobra!
bivsi lastniki namrec bolj realno povedo kaksna je poraba avta, ceprav tudi njim ni 100% verjeti
cool-1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18

Štorija od petka: Sodelavec se namenu da kupi avto od 1. lastnika, z vsemi papirji, nekaramboliran, tiptop s ceno cirka 15% več kot so na trgu povprečni, uvoženi, zmahani itd.
Po telefonu lastnik zatrdi da je:
-1 lastnik
-avto nekaramboliran
-da ima vse papirje
-da ima potrjeno servisno
-da je registriran in možnos sprobati

Pridemo na ogled situacija sledeča:
- Lastnik (kao naj bi bil prvi ) je njegova teta, WTF?
- Avto zbit spedaj , zadaj in ob strani, možno celo po strrehi preverjeno po novi barvi in z merilcem laka
- Računa, papirja nobenega
- Servisna duplikat, s servisi od leta 2006-2008 ko je zadnji štempel pri 70.000 km (torej 35k/leto) sedaj pa leta 2014 130.000km in samo en bogi servisni listek pri 120.000,....
- Avto odjavljen iz prometa torej brez tablic

Se mi je zdelo tolk neumno da bi ga kar počil nekam , če bi sploh bil lastnik tam, tako pa je poslal hčer.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Da je štrihan, še ne pomeni, da je zbit. Moj je bil čist vsako leto še štrihan zarad parkirišč, tko, da če se nek ''poznavalec'' z merilcem pojavi, bo mislu, da je bil 5x totalka
smile-1.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
V bistvu me tudi zanima nekja okoli lastništva, na katerega se tako zelo obešate.
Če prodajam kaj naj napišem:
- avto je bil kupljen kot služben in sem ga vozil samo jaz
- potem sem ga odkupil in še vedno vozil samo jaz
- sedaj sem naredil prepis na ženo zaradi bonusa, ker se bo kupoval drug avto, prvega še vedno pretežno vozim jaz.

Torej kaj naj napišem pod število lastnikov?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Hja, najmanj se boš zlagal, če napišeš dejansko številko lastnikov, to je tri, katero se tudi vidi, če gre kdo preverjat preko prometne in pa VIN številke. Če pa je od firme, pa potem tvoj, pa potem prepisan na ženo, pa lahko to poizkušaš s prvim lastnikom, samo je velika verjetnost, da tisti, ki prisega na prvega lastnika, da boš že v štartu izpadel nategator in ne bo več zaupanja v noben info dlje.
Tako da je odločitev tvoja, vse to, kar si napisal pa lahko napišeš v oglasu, če bo tisti, je pa druga, konc koncou ni vse v št. lastnikov, če je vse na uradnem pa računi bo tud to fajn. Če maš pa kake račune možnost dobit, pa kje delaš pa vse, pa lahko pomojem tudi dokazuješ oz. pakažeš, da je tako z lastništvom.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
V bistvu me tudi zanima nekja okoli lastništva, na katerega se tako zelo obešate.
Če prodajam kaj naj napišem:
- avto je bil kupljen kot služben in sem ga vozil samo jaz
- potem sem ga odkupil in še vedno vozil samo jaz
- sedaj sem naredil prepis na ženo zaradi bonusa, ker se bo kupoval drug avto, prvega še vedno pretežno vozim jaz.

Torej kaj naj napišem pod število lastnikov?

napišeš prvi prvi lastnik, resnemu kupcu pa razložiš situacijo.

sam sem napisal vse možno na anet, da se ja vidi, da je avto res vredu in z njim ne bo težav, pa ni blo niti klica.
ko sem 3/4 zbrisal, se je avto prodal v slabem tednu pod ulično svetilko ob 21h.

Podobne teme