Citat:
ta rdeci aero je bil moj imam tudi slike stare , kako sem ga spoznal po obesku za kljuce od cedevite in vinjeto ima na sredini sipe,..
decko ga je dobil od mene za 500 eur z novim nissens hladilnikom in blowoffom, ja bila je luknja v tanku tudi jest nisem vedel zanjo , ta avto je imel 450 000 ce ne vec km, jest sem ga kupil od kopaca in se je zelo lepo peljal, tudi volan je meni bolj odziven boljsi grip kot v mojem 1996 sivem aeru
zal mi je za rdecega ampak sem rabil denar take raritete je bolje imet v neki garazi tudi ce jih samo prides vsake tolko pogledat in porihtat par stvari vsaj ves da je tvoj jih je treba cuvat ker nazalost ni spostovanja do starih avtov ljudje mislejo da so to stara jajca, mene vedno zajebavajo ampak si mislim svoje
tudi vem da taisti clovek ki je kupil moj avto in mi je zbil ceno je hendler avtov. ampak zal ni vreden tega denarja ima lahko zlate feltne, diske ,pumpe.. realne cene se v angliji gibljejo od 1500 do max 2000 eur kakor je zatrdil edo ampak zrihtani avti v nulo
cena ni realna ampak smesno zasoljeno nenormalna, se vidi da ni poznavalec, poznavalci bi spustil ceno ljubiteljem. jest ga ne gledam ampak ga vozim hehe kaksen komentar, sej nismo na drazbi in tudi niso casi taki za pretirano ceno saab vozil.
lep soncen pozdrav iz sk.loke
je pa lepo vidit stare saabe in tudi volvo 850 (se zmeraj imamo najvecjo zbirko volvov 850 v sk. loki hehe) na cesti sploh 900 in 9000 jih je pa malo 9000 sploh ne vem ce jih je 7 v sloveniji, za 2 vem moj in Jasminov ( bivsi Robijev in bivsi Egonov in bivsi Edotov)
to so bili tanki da in se zmeraj so in bodo samo je treba imeti spotovanje do teh krasnih starih ^kant^