Danes je klical en tip, da bi prišel pogledat avto, ki ga prodajam. Ne zna slovensko, sem mislil da je kak bolgar,.. Anyway, pravi tip da pride čez pol ure in res, čez pol ure se nariše na parkingu pred blokom. Rdeč golf gt, litvanske tablice, debelinko noter..
Potem pa znana scena, malo ovo, malo ono, pa nima dveh airbagov, pa nima plastik radkap, uglavnem kao spodbijanje cene. Ponudi 400€ za avto, mu rečem da pod 600€ avto ne gre od hiše in da se mi ga ne mudi prodat. Pravi potem, ajde 500€ pa roka. Jst sem vztrajal pri svojem. No, meni se res ne da ukvarjat s kreteni, ki bi samo ceno zbijali, zato sem mu lepo povedal, da če se ne ujemava glede cene, pač ok, grem jst nazaj na toplo.
Grem proti vhodu, tip še kar nekaj okoli avta hodi, takoj zatem se pripelje še en tovornjaček z nalagalno rampo. Dva čudna tipa noter, uglavnem jst sem samo lepo šel dol, v avto in ga preparkiral na eno tretje parkirišče, malo stran.
Nič resnega sicer, vseeno pa hočem povedat, da bodite previdni pri ogledih avtov. Marsikakšni kalibri pridejo avte ogledat, nato pa enostavno odpeljat, seveda brez pogodbe.. Jst sem poslikal registrske njegovega avta in tovrnjačka, ker se nikoli ne ve.
Vsekakor, previdnost ni odveč!