Nategatorji !!!!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.084
113
Titograd
No, jaz avta iz rok ne bi dal, pa nekako običajna praksa med dilerji tudi ni tak način.... verjetno samo med takimi ki jim je pošteno zagustilo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
KSZ
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7677038&show=1

Razlikovanje dejanskega stanja od opisa po telefonu:
- 1. lastnik: po dokazu, da to ne drži se je spomnil, da je bil pa avto testni in je bil kupljen s 5.000km. Fajn, testni avto pa turbinca gresta lepo skupaj
grin1.gif
.
- nekaramboliran: zadnje steklo je bilo menjano in tudi zadaj na stropu se je nekaj delalo, saj bi moj 5 letni sin lepše vse skupaj sestavil nazaj
- samo malo praskic z roko pobarvanih: dejansko je avtomobil cel popraskan/pobutan (sploh sprednji desni blatnik) in pobarvan s SPREJEM ZA 5 EUR
grin1.gif

- zadnja leva luč je počena
- klima ne dela: lastnik je bil zelo pameten, ko sem mu po 20-ih sekundah rekel, da klima ne dela, češ da je pa ja vroče (22 stopinj
aplauz.gif

- zadnja desna vrata ne dela ključavnica
- po besedah lastnika ni potrebno menjat jermena, ker ima avto samo 45.000 km. Baje to v tovarnah kar na pamet predpisujejo in nimajo pojma
grin1.gif
.

Ko sem avto in lastnika videl, sem mislil, da sem v Ljubljani napačno zavil in sem v Celju
evil.gif
.

Priponke

• 1862292-Polo.pdf
    498,2 KB · Ogledi: 279
Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik sad pravi:
...
- 1. lastnik: po dokazu, da to ne drži se je spomnil, da je bil pa avto testni in je bil kupljen s 5.000km. Fajn, testni avto pa turbinca gresta lepo skupaj
grin1.gif
.
...

Argument "testni in turbina" pri 8 let starem avtomobilu, ki že 7 let ni več testni?

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Dobro da berem Alter in sem izvedel, da se turbina pri novem lastniku sama poceli.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Brazilcev je ogromno v tistih krajih od kar je Popovitch župan
Ni bil brazilc... Pristen slovenski poštenjakar.

Aja, ima pa super ličarja, ki baje cel avto štrihne za 300eur. Verjetno s sprejem za 5eur
grin1.gif
.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Kupuješ star ne rabljen avto pa bi rad imel boljšega kot je bil nov. Tipično Slovensko. Pa kaj misliš po kateri logiki ti bo prodajalec povedal vso resnico o avtomobilu starem 8 let. Prodajalcu je pomembno, da robo proda pa četudi se malo ali pa fejst zlaže. To je pač trgovina. Na tebi pa je če zadevo kupiš ali pa ne. Še enkrat ne pričakovati, da bo 8 let star avto boljši kot nov. To ne obstaja.
Ko bi vi videli kaj vse naredijo ljudje v enem letu z avtom nebi nihče kupoval "malo" rabljenih avtov.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Dobro da berem Alter in sem izvedel, da se turbina pri novem lastniku sama poceli.
evil.gif

Če bi bilo kaj narobe s turbino zaradi "testiranja", bi se pokazalo že v preteklih 7 letih, kaj meniš?
Bi rekel, da je to bolj odvisno od prevoženih km in ne let. Ampak ja, verjetno bi se res kaj pokazalo že v 40.000 km.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Kupuješ star ne rabljen avto pa bi rad imel boljšega kot je bil nov. Tipično Slovensko. Pa kaj misliš po kateri logiki ti bo prodajalec povedal vso resnico o avtomobilu starem 8 let. Prodajalcu je pomembno, da robo proda pa četudi se malo ali pa fejst zlaže. To je pač trgovina. Na tebi pa je če zadevo kupiš ali pa ne. Še enkrat ne pričakovati, da bo 8 let star avto boljši kot nov. To ne obstaja.
Ko bi vi videli kaj vse naredijo ljudje v enem letu z avtom nebi nihče kupoval "malo" rabljenih avtov.

Tako je sosed nedolgo nazaj prodaj avto z lažmi in ga je moral po dveh dneh odkupit nazaj od kupca
grin1.gif

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Si v pravi temi - nategator
stupid-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Ne prodajam avtov. V bistvu ne prodajam prav ničesar. Ampak ponavadi je tako da nategatorji naletijo na nategatorje. Potem pa v jok in na drevo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:

Tako je sosed nedolgo nazaj prodaj avto z lažmi in ga je moral po dveh dneh odkupit nazaj od kupca
grin1.gif

Lahko poveš kaj več ?
Sosed je prodajalec ?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
Vsi bi kupili rabljen avto ki mora biti kot noov (po možnosti nevožen) za odpadno ceno (po možnosti na kg;))

dejte no... zame je nategator tisti ki ti zamolči pomemben detail

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Če se malo umešam, pomemben detajl je, da spregladaš masten madež na motorju, po enem tednu imaš pa skoraj prazno posodo za hladilno tekočino in zadnje steklo na vratih se ne premakne, ker si pozabil preverit.
13.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Ne boš verjel, ampak za 80% prodajalcev v Sloveniji je to nepomembno in stvar, ki se jo uredi v petih minutah. Oz. kot se radi izrazijo, BMK kaj je sedaj z avtom, ko si ga kupil je vse to delalo. Zraven pa naredijo tisti začuden izraz, ki ga sicer vidiš zgolj pri otrocih.

Podobne teme