Nategatorji !!!!

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
690
65
28
Ljubljana
Po mojem je malo zaokrožil na dol.....
cool-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ampak je res videti, da veæina trza na felgice... Skoraj vsak oglas ima sliko felgice, spucane u nulo in gume, namazane z tisto žaubo... Za notranjost se pa vidi, da je spraznil dve dozi Maxibrila. Za usnje na sedežih se mu pa ni zdelo vredno (po)skrbeti...

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
In koliko časa traja da spraviš potem vso to svetlečo pyzdarijo dol? Mislim to, v notranjosti. Če sploh gre dol? Jaz ni šans da se v kaj takega vsedem.

10101

Zelenc'
1. sep 2012
6
0
1
Bumber kupoval si 11 let star avto. Z avtom si se vozil celo popoldne, nič ni bilo narobe.Sedaj se mečeš ven z neumnimi izpadi, ti in tebi podobni loleki se drugič predstavite z imenom in priimkom, podatke, ki jih pišete o osebi preverite ne da dajete od dveh različnih oseb podatke. Ko bom imel na zalogi dosti zguranih avtov vem, da si edini zlati kupec, zato nikoli ne pozabi moje številke. Eno popoldne zaslužiti na bumberju 2000 eurov ni mačji kašelj
wink-1.gif

10101

Zelenc'
1. sep 2012
6
0
1
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5139841&show=1
Sem spraševal sosede za direction, pa je rekel da verjetno iščem tega dealerja. BURN!
grin1.gif

Skratka, avto nima samo 159kkm, ni od njegovega pokojnega strica iz nemčije, niti od njegovega bratranca, ki je šel na misijo. Niti približno ni odlično ohranjen, ni nepoškodovan (rja pri blatnikih, lak se lušči, barva na odbijačih odstopa), ni nekaramboliran (se od daleč vidi da je na novo barvan (by my crocked eye)) in trenutno nima navedenih 115KM (len bolj kot jaz (okvara LMM pomoje)). Glede na vse napizdancije, predvidevam da tud vztrajnik ni bil menjan pred 10kkm.
rolleyes-1.gif

Še slika s telefonsko:

Bumber kupoval si 11 let star avto. Vozil se celo popoldne, pa ti je avto ugajal. Sedaj se jočete ti in tebi podobni kekci po netu. Objavite drugič svoj naslov. Naslov drugih pišite točen, ne od dveh oseb. Pošlji številko, da te pokličem, ko bom imel kake stare gare zate, saj si odličen kupec!! V enem popoldnevu zaslužiti 2000 eurov ni mačji kašelj. Dobro si zapolni številko
priden.gif

10101

Zelenc'
1. sep 2012
6
0
1
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
stari po 1 letu pišeš nazaj....
bonk.gif

Bumber sem te prizadel pa čeprav je leto mimo. Nikoli ni prepozno.boli, boli ko stopiš mački na rep a
grims-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik 10101 pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

Bumber sem te prizadel pa čeprav je leto mimo. Nikoli ni prepozno.boli, boli ko stopiš mački na rep a
grims-1.gif

zato ker drugih strani ne gledaš še vedno sam avte prodajaš pa še to očitno in glede na napisano v neki Vukojebini
zmaga.gif

10101

Zelenc'
1. sep 2012
6
0
1
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ko že omenjaš imena pa to.sam si imel prvi priložnost da se predstaviš s svojim imeno ter firmo.

Ime firme se objavi z nastankom firme. to bi lahko vedel.moji podatki so javni,ti pa se skrivaš s svojimi podatki.če imaš jajce jih objavi ,da vidim, če si tudi v realnosti džek
priden.gif

10101

Zelenc'
1. sep 2012
6
0
1
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik 10101 pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

grims-1.gif

zato ker drugih strani ne gledaš še vedno sam avte prodajaš pa še to očitno in glede na napisano v neki Vukojebini
zmaga.gif

Vsi delavni delamo za gnar, ti pa celo popoldne mešaš meglo
roza.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
Citat:
Uporabnik 10101 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ko že omenjaš imena pa to.sam si imel prvi priložnost da se predstaviš s svojim imeno ter firmo.

Ime firme se objavi z nastankom firme. to bi lahko vedel.moji podatki so javni,ti pa se skrivaš s svojimi podatki.če imaš jajce jih objavi ,da vidim, če si tudi v realnosti džek
priden.gif

probej me nategnt z prodajo avta,pa te pridm speglat z bejzbolko pa ob tem ti pokažem še osebno
10.gif

sicer pa slej ko prej se bo našel nekdo ki ga boš nategnil pa boš imel strošek pri zobarju par k€

10101

Zelenc'
1. sep 2012
6
0
1
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik 10101 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

priden.gif

probej me nategnt z prodajo avta,pa te pridm speglat z bejzbolko pa ob tem ti pokažem še osebno
10.gif

sicer pa slej ko prej se bo našel nekdo ki ga boš nategnil pa boš imel strošek pri zobarju par k€

Kaj se hrustiš. Odvetniki znajo dobro tržit take neumnosti. Če si junak ne rabiš bejzbol palce
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik 10101 pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik 10101 pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

grims-1.gif

zmaga.gif

Vsi delavni delamo za gnar, ti pa celo popoldne mešaš meglo
roza.gif

za popoldansko mešanje megle sem jaz plačan veš
cheer.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Samo moras biti pa precej kratke pameti (da ne recem kaj drugega), da se kot dealer na forumu hvalis, kako si nekoga nategnil
bonk.gif

14251910.jpg

Podobne teme