Nategatorji !!!!

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Pošten nategator. Boljše to, kot samo nategator
smile-1.gif

be_cool

Zelenc'
2. mar 2012
3
0
1
ko se ze glih pog.o mojem vozilu.v servisni piše titanium,kot tudi po šasiji ki sem jo preveril vsepovsod.Gospod prodajalec pri DE-MOBILU mi je takoj povedal da manjkajo alu platišča ki pripadajo titanium opremi,ampak ker jih oni niso dobili zraven jih tudi zraven naprej nemorejo dati.Seveda logicno razumljivo!.So pa dali na ta platišča nove zimske gume,kar pa tudi ni slabo.
Avto ima vso elektriko,park.senzors spr.in zadaj....ni da ni!!
Dali so mi pa tudi dosti nizjo ceno da sem se jaz strinjal,ker je bila pomota glede menjalnika,ker je pisalo da je 6-prestav ampak jih je 5!!
priden.gif

Bili so pa zelo korektni in pošteni do mene!!

TAK DA MISLIM DA NE BLATITE KR NEKI ZA BREZVEZE ČE NE POZNATE OZ.NEVEŠ VSEH STVARI!!

be_cool

Zelenc'
2. mar 2012
3
0
1
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Mogoče komu pomaga na kaj mora biti pozoren, ko išče določen avto...

V opisu avto z drugačno opremo!
rolleyes-1.gif

Avto je z osnovno opremo Trend z dodanim tempomatom, prodaja pa ga kot Titanium z max opremo.
10.gif

DE-MOBIL D.O.O.
P.E. AŠKERČEVA 14
CELJE

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5581027&show=1

ko se ze glih pog.o mojem vozilu.v servisni piše titanium,kot tudi po šasiji ki sem jo preveril vsepovsod.Gospod prodajalec pri DE-MOBILU mi je takoj povedal da manjkajo alu platišča ki pripadajo titanium opremi,ampak ker jih oni niso dobili zraven jih tudi zraven naprej nemorejo dati.Seveda logicno razumljivo!.So pa dali na ta platišča nove zimske gume,kar pa tudi ni slabo.
Dali so mi pa tudi dosti nizjo ceno da sem se jaz strinjal,ker je bila pomota glede menjalnika,ker je pisalo da je 6-prestav ampak jih je 5!!

TAK DA MISLIM DA NE BLATITE KR NEKI ZA BREZVEZE ČE NE POZNATE OZ.NEVEŠ VSEH STVARI!! VIDIM DA TLE SAM OPRAVLJATE STVARI,PRI NEKATERIMI PA SPLOH NISTE SIGURNI AMPAK STE SAMO PAMETNI!!!

be_cool

Zelenc'
2. mar 2012
3
0
1
Citat:
Uporabnik Tomas pravi:
Ojla, pri Fordu so včasih kakšne čudne kombinacije opreme. Imam C-max z Titanium opremo vendar v tej seriji kot ga imam sam nima standardno tempomata ima pa vse ostalo. Kot opcija je bilo za doplačilo prednji parkirni senzorji, ki jih nisem naročil, zadnji pa so.

Sem se tudi jaz pozanimal in opazoval druge avto in je to čisto res kot si napisal!!!!

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Dobro ni frke, pač se menimo...
grin1.gif

A ni tako da ima Titanium dvojni večji ali en večji ekran med števcema obratov in kilometrov, na tvojem pa je en bogi rdeči, ki spominja na audiejevega? Mislim ne bogi rdeči, tale audijev se mi zdi bogi rdeči...

Ali pa je to morda v sklopu kakšne opcije dodatne opreme?

EDIT:
V ceniku je ta ekran vključen v opremo TITANIUM kot napredni uporabniški vmesnik FordConverse+.

11_530.jpg

12_530.jpg

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Dobro ni frke, pač se menimo...
grin1.gif

A ni tako da ima Titanium dvojni večji ali en večji ekran med števcema obratov in kilometrov, na tvojem pa je en bogi rdeči, ki spominja na audiejevega? Mislim ne bogi rdeči, tale audijev se mi zdi bogi rdeči...

Ali pa je to morda v sklopu kakšne opcije dodatne opreme?

EDIT:
V ceniku je ta ekran vključen v opremo TITANIUM kot napredni uporabniški vmesnik FordConverse+.

11_530.jpg

12_530.jpg

To je Titanijum. V mojem linku pa je oprema Trend.

Konec debate...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.927
113
In zakaj bi si kdo razen preprodajalcev to želel ?

Kaj pomeni "vozilo nim več zračnih blazin" ? Da je vseh 6 airbagov nekdo ukradel ? Fishy.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Da je bilo podvozje, ki je pri A6 Allroad na zračnih blazinah zamenjano z tistim iz navadnega A6, ker zračne blazine pri Allroadu crkujejo kot po tekočem traku, strošek menjave le teh pa je (pre)velik.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik be_cool pravi:
priden.gif

TAK DA MISLIM DA NE BLATITE KR NEKI ZA BREZVEZE ČE NE POZNATE OZ.NEVEŠ VSEH STVARI!!

In kje si preveril po šasiji?

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Citat:
Uporabnik be_cool pravi:
ko se ze glih pog.o mojem vozilu.v servisni piše titanium,kot tudi po šasiji ki sem jo preveril vsepovsod. Gospod prodajalec pri DE-MOBILU mi je takoj povedal da manjkajo alu platišča ki pripadajo titanium opremi,ampak ker jih oni niso dobili zraven jih tudi zraven naprej nemorejo dati.Seveda logicno razumljivo!.So pa dali na ta platišča nove zimske gume,kar pa tudi ni slabo.
priden.gif

hysterical-1.gif

Priceless.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Zakaj imam feeling da po "Avto Vrhnika" fiasku pol slovenskih dealerjev aktivno spremlja forume? :D

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
527
15
18
Za vsak avto lahko preveriš kaj je imel od opreme direktno pri zastopniku, vpišejo serijsko številko in dobijo točen podatek kaj je ta avto imel ob prevzemu. Če si spremljal kaj sem napisal, da imam C-Max-a z titanium opremo vendar nima tempomata, ima pa recimo ogrevane sedeže, tudi meni ni dalo miru pa sem preveril kaj je tukaj narobe. Avtomobil takrat v opremi titanium ni imel standardno tempomata novejši pa ga imajo že kot standardna oprema.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Zakaj imam feeling da po "Avto Vrhnika" fiasku pol slovenskih dealerjev aktivno spremlja forume? :D

Ker praktično nič ne prodajo cele dneve?
grims-1.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Kaj je tu nategunskega. Sej si lahko greš sam ponj v de.

A misliš da ti bo viperja kdo zastonj uvozil.

Podobne teme