Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Mogoče komu pomaga na kaj mora biti pozoren, ko išče določen avto...
V opisu avto z drugačno opremo!
Avto je z osnovno opremo Trend z dodanim tempomatom, prodaja pa ga kot Titanium z max opremo.
DE-MOBIL D.O.O.
P.E. AŠKERČEVA 14
CELJE
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5581027&show=1
Citat:
Uporabnik Tomas pravi:
Ojla, pri Fordu so včasih kakšne čudne kombinacije opreme. Imam C-max z Titanium opremo vendar v tej seriji kot ga imam sam nima standardno tempomata ima pa vse ostalo. Kot opcija je bilo za doplačilo prednji parkirni senzorji, ki jih nisem naročil, zadnji pa so.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Dobro ni frke, pač se menimo...
A ni tako da ima Titanium dvojni večji ali en večji ekran med števcema obratov in kilometrov, na tvojem pa je en bogi rdeči, ki spominja na audiejevega? Mislim ne bogi rdeči, tale audijev se mi zdi bogi rdeči...
Ali pa je to morda v sklopu kakšne opcije dodatne opreme?
EDIT:
V ceniku je ta ekran vključen v opremo TITANIUM kot napredni uporabniški vmesnik FordConverse+.
Citat:
Uporabnik be_cool pravi:
ko se ze glih pog.o mojem vozilu.v servisni piše titanium,kot tudi po šasiji ki sem jo preveril vsepovsod.Gospod prodajalec pri DE-MOBILU mi je takoj povedal da manjkajo alu platišča ki pripadajo titanium opremi,ampak ker jih oni niso dobili zraven jih tudi zraven naprej nemorejo dati.Seveda logicno razumljivo!.So pa dali na ta platišča nove zimske gume,kar pa tudi ni slabo.
Avto ima vso elektriko,park.senzors spr.in zadaj....ni da ni!!
Dali so mi pa tudi dosti nizjo ceno da sem se jaz strinjal,ker je bila pomota glede menjalnika,ker je pisalo da je 6-prestav ampak jih je 5!!
Bili so pa zelo korektni in pošteni do mene!!
TAK DA MISLIM DA NE BLATITE KR NEKI ZA BREZVEZE ČE NE POZNATE OZ.NEVEŠ VSEH STVARI!!
Citat:
Uporabnik be_cool pravi:
ko se ze glih pog.o mojem vozilu.v servisni piše titanium,kot tudi po šasiji ki sem jo preveril vsepovsod. Gospod prodajalec pri DE-MOBILU mi je takoj povedal da manjkajo alu platišča ki pripadajo titanium opremi,ampak ker jih oni niso dobili zraven jih tudi zraven naprej nemorejo dati.Seveda logicno razumljivo!.So pa dali na ta platišča nove zimske gume,kar pa tudi ni slabo.
Avto ima vso elektriko,park.senzors spr.in zadaj....ni da ni!!
Dali so mi pa tudi dosti nizjo ceno da sem se jaz strinjal,ker je bila pomota glede menjalnika,ker je pisalo da je 6-prestav ampak jih je 5!!
Bili so pa zelo korektni in pošteni do mene!!
TAK DA MISLIM DA NE BLATITE KR NEKI ZA BREZVEZE ČE NE POZNATE OZ.NEVEŠ VSEH STVARI!!
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Zakaj imam feeling da po "Avto Vrhnika" fiasku pol slovenskih dealerjev aktivno spremlja forume?
Po tem ko gre skozi vrtiljak niti ne...Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Glede na nov zakon se ta avto proda z minusom po tej ceni..
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Glede na nov zakon se ta avto proda z minusom po tej ceni..