NASA - homepage

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kaj ima veze slovenija z uspehom? Kaj je slovenija pripomorla k uspehu??????? NIČ !

Še "izgnali" so jih....

p.s.: govori se o pipistrel US...imaš pa pod "about us" na njhovi strani lepo napisano !

g.Boscarol.....
aplauz.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.263
1.409
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Berem pa berem, Slovenije pa nikjer omenjeno. Ahahahaha, ja res svaka čast.

Ja saj pipistrel je kljub Sloveniji nekaj dokazal!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kaj ima veze slovenija z uspehom? Kaj je slovenija pripomorla k uspehu??????? NIČ !

Še "izgnali" so jih....

p.s.: govori se o pipistrel US...imaš pa pod "about us" na njhovi strani lepo napisano !

g.Boscarol.....
aplauz.gif

@AndrejD

A to, da je Slovenija mačehovska vam je povedal Boscarol? Ni pripomogla k uspehu, daj poglej finance, ki jih prejema Boscarol pa postem nakladaj. Nimam nič proti njemu, ni pa potrebno sedaj pisati kot, da je bog in batina. Če me spomin ne vara, je tudi uspešen posel moral nekje razviti ane.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pravila tekmovanja narekujejo, da mora biti vsaj del ekipe iz USA, zato sodelujejo s Penn State University

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.263
1.409
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Še "izgnali" so jih....

g.Boscarol.....
aplauz.gif

@AndrejD

A to, da je Slovenija mačehovska vam je povedal Boscarol? Ni pripomogla k uspehu, daj poglej finance, ki jih prejema Boscarol pa postem nakladaj. Nimam nič proti njemu, ni pa potrebno sedaj pisati kot, da je bog in batina. Če me spomin ne vara, je tudi uspešen posel moral nekje razviti ane.

Bolj sem imel v mislih ljudi ki so poskrbeli za to zmago.
Da v Sloveniji uspeš moraš biti bog in batina. Zatirajo te čisto na vsakem koraku! Od šole naprej!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj je zate uspeh? Da te prizna agencija kot je Nasa ali da greš lahko 4x na leto na dopust, iamš OK familijo, svojo nepremičnino, želeno premičnino itd. Definiraj malo ta tvoj uspeh. Meni trenutno v Sloveniji nič ne manjka, še vedno se mi zdi, da se lahko z veliko truda in dela da ustvariti zastavljene cilje.