a ti bi zraven za 40€ še napihljivo ančkoCitat:
Uporabnik Guinness pravi:
Hehe, sem bil tam okoli 11 in ni bilo niti enega več.
Kakšen pa je, si kaj sestavil? A ima tlačilko za zrak zraven? Kaj od opreme dobiš?
a ti bi zraven za 40€ še napihljivo ančkoCitat:
Hehe, sem bil tam okoli 11 in ni bilo niti enega več.
Kakšen pa je, si kaj sestavil? A ima tlačilko za zrak zraven? Kaj od opreme dobiš?
Ojla , jaz imam ta kajak kupil sem ga lansko leto spomladi do sedaj nima druge luknje kot od trnka sicer ga redno uporabljam tudi za ribolov veslal sem na morju dravi krki in šmartincu , na morju sem šel čez tiste ostre skale da je kar škripalo pa so bile na dnu samo praske . Skratka za ta denar je odličen in je primerljiv z gumoteksovimi ki so dosti dražji , sicer je tudi cena pathfinderja drugače okoli 400 eu . Hiter pa seveda ni tako kot trdi kajaki je pa po drugi strani prednost da ga lahko komot pelješ tudi v majhnem prtljažniku pa tudi za prenašat je najmanjši problem .Citat:
Jaz sem tega sedaj gledal, kaksni pomisleki?
http://www.ideo.si/a/kajak_Profesionalni_dvosed_PATHFINDER
Citat:
Uporabnik b0li pravi:
Kupil sem tega Amazon.de + 2 vesli + pumpa + kobilica (skeg ali rudder po angleško)
To bo veselje na morju...
Držimo pesti, da prideš nazaj.Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Jaz grem jutri za par dni na morje s kajakom iz Lidla za 40€. Bom poročal kako gre, če se ne bom potopil nekje na sredi zaliva.
Rabiš dovoLilnico od Jankoviæa.Citat:
Aja še nekaj, kako je z veslanjem po Ljubljanici, se da? do kam se pride, kakšni nasveti?
Citat:
Aja še nekaj, kako je z veslanjem po Ljubljanici, se da? do kam se pride, kakšni nasveti?
Citat:
Uporabnik Sorbus pravi:
Guiness, če te prav razumem, je šlo tudi z dvema mulcema?
Glede na to, da je dvosed.
Tudi sam razmišljam o nakupu in imam trenutno ogledano tole, a se malo bojim, da poleg žene ne bom gor spravil še malega froca.
Prosim za mnenja.
LP