Napihal in dobil polovicko?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Evo spil 5 cviček špricarov, se lepo pripeljal domov kot grof. Zdaj pa mi sudite da vas slišim, kaj si zaslužim? Sem bil preveč pijan za vožnjo? V mejah normale? Sem neodgovoren? Popolen kriminal? Sem za v zapor? Ali....
wink-1.gif
Ti jest povem. Policajem bi morali dat pooblastila, da ustrelijo vsakega prekrškarja direkt v glavo.
Le to zagotavlja, da prekrška ne bo več ponavljal.

-če vzamejo izpit... bo vozil brez
-če dvignejo kazni v nebesa, bodo vzeli vse kar ima, in ker več kot toliko ne morejo, bo pač delal prekrške neomejeno, brez da plača (kot npr. cigani)
-če dajo v zapor, potem bo dolgo živel na davkoplačevalske stroške, ko pride ven pa prekrške ponavlja.
-z lepim prepričevanjem - bo prekrške najbrž zmanjšal, ne pa povsem,
-če vzamejo avto, bo kupil drugega za 100€, sicer pa tudi s kolesom si tako nevaren, da te že sedaj dajo v zapor, če si pijan.
-če uvedejo denarno progresivno glede na plačo oz. premoženje, potem bodo študentje, brezposelni, cigani... delali prekrške brez da bi karkoli plačali, Šrotu in Bavčarju bo pa država še nazaj plačala, ker so tolk zapufani.

-skratka če hočemo dosečt SMISEL in NAMEN kaznovanja, kot trdijo nekateri tu, torej da prekrškov nebi ponavljali, je edina rešitev šus v glavo za vse prekrške, ki predstavljajo nevarnost in zaradi katerih ljudje umirajo.
evil.gif