Napetost v Ukrajini - Krimu

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.355
5.653
113
Najbrž zelo visoko....če plačaš reket za varovanje
grin1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Da se ne more razglasiti pomladi na podlagi ene lastovke.

Lahko pa se primerja pravice nemcev s rusi, povprečno plačo, življenjski standard, ipd...in potem daš neko, še vedno pavšalno, oceno.

Pred kratkim je mislim da neka hiša objavila seznam "najbolj prijaznih mest" za življenje, po pravici povem, da nisem pogledal seznama, oz sem samo videl da je dunaj zelo visoko, LJ pa na 72. mestu.
Me pa zanima, na katerem mestu je moskva? ali kakšno drugo rusko mesto?

Lej, zapel si se na eno postavko, to je subvencija za EV-je, s katero se nekaj želel dokazati, zdaj pa zopet posplošuješ.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Nisem se zapel za njo, omenil sem jo, ker sem te videl v tej temi..ne spomnim se vseh ugodnosti iz glave, ki jih uživamo zahodnjaki, da bi vse našteval..se pa tu pa tam kaj spomnim in pač dopišem.

sem cedeviti postavil prej en daljši seznam, ampak to niti slučajno ni celote, da se spet ne boš zapel v to.

Pa recimo, da bom dal s tem focn dreku, ampak potem pa mi povej ti eno stvar, ki je v rusiji boljša, kot je pri nas. eno tako...življensko..ne to, da lažje uspeš kot mafijec...nekaj kar je povezano z lahkoto bivanja, vsaj eno?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ali pa recimo nekaj, kar je andiju zanimivo.

Ima rusija EV subvencije za nakup EV vozil ali fotovoltaike doma, ipd?

Ta subvencija zgleda tak, da pol mi ostali državljani razliko plačamo
priden.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Očitno vzhod ukrajine, če imajo takšno željo it tja?

Aja wait...saj je nimajo, lokalci bežijo, bojujejo pa se zgolj ramboti in ruski vojaki...

Imaš prav ja.

Snecer, saj to je point vseh pravic manjšin, vse sociale....vzame se pač tistim, ki imajo in da tistim, ki nimajo, da se jim omogoči bolj dostojno življenje, ne pa da se pozabi na njih oz se jih prepusti milosti nemilosti krutega življenja.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Rusija ravno ni obljubljena dežela, to je vsakemu jasno. Ampak tudi države v EU so nekatere čisto v qrcu tako, da je pravzaprav marsikje veliko slabše kot v rusiji. Če imaš denar si povsod car, če pa ne pa povsod iebeš ieža.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nisem se zapel za njo, omenil sem jo, ker sem te videl v tej temi..ne spomnim se vseh ugodnosti iz glave, ki jih uživamo zahodnjaki, da bi vse našteval..se pa tu pa tam kaj spomnim in pač dopišem.

sem cedeviti postavil prej en daljši seznam, ampak to niti slučajno ni celote, da se spet ne boš zapel v to.

Pa recimo, da bom dal s tem focn dreku, ampak potem pa mi povej ti eno stvar, ki je v rusiji boljša, kot je pri nas. eno tako...življensko..ne to, da lažje uspeš kot mafijec...nekaj kar je povezano z lahkoto bivanja, vsaj eno?

Torej, da povzamemo.....

Rusija izvaža mafijce..

Hmmmm Jst sem mislu, da je bil v Jugi brainwashing na visoki ravni...ampak sem se motil......

Torej takole mal za ljudi s 100 pikami.... Ko sesuješ civilizacijo z vojno je pričakovat za velike težave s vspostavitvijo normalnega delovanja civilne družbe. Ponavadi imaš problem s kadrom, kriminalom in tudi z psihičnim prilagajanjem ljudi na normalno življenje.
Zato pa je vsakemu pametnemu jasno, da Irak, Libija in Sirija ni so vojne za vspostavitev civilizacije pač pa uničenje le te in seveda rop dobrin ali storitev na teh ozemljih.

Kot ponavadi seveda propagandna mafija obrne zadeve na glavo....torej....mafija je vzrok za vojno in ne obratno..Ah ja Darjan....vse bolj te bom postavil ob bok Pac-manu...

Kamele0N

23. jul 2008
42.355
5.653
113
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Kot ponavadi seveda propagandna mafija obrne zadeve na glavo....torej....mafija je vzrok za vojno in ne obratno..Ah ja Darjan....vse bolj te bom postavil ob bok Pac-manu...

Catch 22.......je bla prej kura ali jajce
tongue-1.gif

Zdej se boš pa zaciklal mal......kljub temu da si dasa med filozofki
evil.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:

Catch 22.......je bla prej kura ali jajce
tongue-1.gif

Zdej se boš pa zaciklal mal......kljub temu da si dasa med filozofki
evil.gif

V bistvu ne..... Mafija je znak za "ne delovanje" civilne družbe...v Bistvu je nič drugega, kot neka organizacija ki prevzame vodenje okolja, ker "države" in njenih organov ni... Prosto po italjanskem modelu to pomeni, da je mafija tudi imela v določenih okoljih "družbotvorno" vlogo. Res pa je....da ne ravno tisto, ki jo mi vsi pričakujemo.

Po razpadu SZ nastane enaka luknja v družbi in vzpon mafije v Rusiji. Podobno je veljalo za USSA v času velike depresije a ne... Ne delovanje države...posledica Mafija....ampak ne delovanje države ima svoj vzrok....v večini primerov je vzrok Vojna v taki ali drugačni obliki...

Za zanimivoist prosim poglejte letnico ustanovitve FED-a v USSA. Jep...depresija je posledica "civilne" vojne v USSA...lahko rečemo kar finančnega udara.

In še eno zanimivost prosim poglejte...ko je bila v Rusiji v razmahu mafija(dobri stari jelcin -vodka časi), ta ni bila pod nobenimi sankcijami...Daleč od tega, imela je zelo veliko svetovalcev iz zahoda. Ko pa je Putin udaril po mafiji in začel delati red....

Vsi ti, ki imajo miljonsko vosko, ki nič drugega ne dela, kot izvaja take ali drugačne destebilizacijske operacije po svetu, dobro vejo, da obstaja boljši sistem od fašističnega promoviranega iz strani finančnikov...sam pssst...to je top secret....

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
"Novaya Gazeta (ruski časopis)"

Ni Ruski cajtng...Sem malo pobrskal okoli in zadeva smrdi do neba...je propagandni pamflet zahoda s "kao Ruskim obrazom"..

Torej opravlja "kao novinarsko delo"...raziskuje korupcijo itd....ampak bolj pomembno je, da hkrati deluje kot propagandni stroj zahoda...Kot, da ti novinarji delajo "samo svoje delo", hkrati so seveda na vsakem koraku "pohvaljeni" od svoji zahodnih "kolegov"

pa poglejmo:

The Henri Nannen Prize in 2007.[28]
The Four Freedoms Award for Freedom of Speech in 2010.
On 27 October 2014 in Copenhagen editor-in-chief Nadezhda Prusenkova and co-editor-in-chief Vitali Yaroshevsky were presented with the Freedom Award of Politiken for the independent and critical reporting of Novaya Gazeta that has cost the lives of six of its journalists.[29]

Če vemo, da na zahodu ni niti enega "free" cajtnga in da so vse nagrade vključno z Nobelovo, samo ena farsa....potem vem, da je ta catng eno trobilo, ki nima ne veze z rusijo niti z "free speach"

Me zanima kdo bo od vas opazil na wiki link do članka, ki 100% potrjuje, da je cajtng voden "od zunaj".

Prav imaš, Rusija in free speach nimata nič skupnega. Se pa novaya vsaj trudi, putin je dal likvidirati že vsaj 6 njihovih novinarjev, kar je lep pokazatelj truda.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Haha, Putin je udaril po mafiji? Postavil se je šefa mafije, kaj več pa ni naredil.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Potem ne vem, zakaj bi šla merklova k putinu na kolenih in zakaj bi prodala del ozemlja za mir, ravno v trenutku, ko je usa začelo grozit s orožjem...

Kamele0N

23. jul 2008
42.355
5.653
113
Moraš razumet da boomslang je ko "bot".......sam C/P karkol je proti zahodu spisano.....ne razmišlja dost ob tem
smile-1.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Moraš razumet da boomslang je ko "bot".......sam C/P karkol je proti zahodu spisano.....ne razmišlja dost ob tem
smile-1.gif
Jaz sem zgolj in samo protiutež.....
nahrung002.gif
... Razmišljanje prepuščam modrim Hollywoodskim vernikom...

Nazadnje urejeno: