Tocno ta misel se mi vedno bolj pogosto zavrti v glavi ob prebiranju komentarjev nekaterih, ki so z leti vedno bolj zlobni in kritični v svojih ocenah. Kaj neki kompenzirajo...
ja, redke so sexi.Jaz praktično vse teme kliknem... Komentiram pa v enih bolj v drugih manj. Ta je ena bolj žalostnih sicer.
Slabih ni, drugače si pa premalo spilJaz še vedno pravim da slabih ni, so samo dobre in tiste boljše
Ponoči je tako vsaka krava črna.Slabih ni, drugače si pa premalo spil
Imamo kak discourd kanal, snap grupo ali bilo kaj drugega z sexy slovenkami? Sem za menjavo...
Spoštovani uporabniki, sporočam, da so vsi discordi zaenkrat zamrznjeni, ker sem na vrata dobil inšpekcijo.
Dokler zadeva ne bo rešena, dokler mi ne vrnejo zaplenjene opreme, kontakti niso možni.
Upam le, da mi ne shekajo mape, kjer mam vse to spravljeno. Čeprav mislim, da so to strokovnjaki in bom "pečen".
Vsekakor, lepo je bilo sodelovati z vami, če pa pridete na obisk na Povšetovo, pa le prinesite kako potico in pa kaj za popit.
Kle se bo zdej videlo, kdo je resničen prijatelj in kdo se samo šlepa ...
Pa hvala tistemu, ki me je prijavil in jim poslal moj IP
Where is the stuffing part?Ta pravi, da je "from Slovenia"
Casting / audition video - blonde Slovenian teen strips naked at a casting
Blonde Slovenian teen Nelly Vargo gets interviewed and strips naked at a casting in this video posted by StarWars on the ENF CMNF Forum (→topic). The original source can be found here. This post is sponsored by Nubiles Casting.enf-cmnf.com