Tole je zadnjič AndrejEnej ponujal. Menda ima tudi posnetke. Kar na ZS mu piši.
se da posherat discord grupo ?v discord grupi piše da je manca
Vazeljin? Žlajfo?".
Vsekakor, lepo je bilo sodelovati z vami, če pa pridete na obisk na Povšetovo, pa le prinesite kako potico in pa kaj za popit.
je v tem kaj resnice?Spoštovani uporabniki, sporočam, da so vsi discordi zaenkrat zamrznjeni, ker sem na vrata dobil inšpekcijo.
Dokler zadeva ne bo rešena, dokler mi ne vrnejo zaplenjene opreme, kontakti niso možni.
Upam le, da mi ne shekajo mape, kjer mam vse to spravljeno. Čeprav mislim, da so to strokovnjaki in bom "pečen".
Vsekakor, lepo je bilo sodelovati z vami, če pa pridete na obisk na Povšetovo, pa le prinesite kako potico in pa kaj za popit.
Kle se bo zdej videlo, kdo je resničen prijatelj in kdo se samo šlepa ...
Pa hvala tistemu, ki me je prijavil in jim poslal moj IP
Zdaj na policijiKje so te kanali?
A si pozabu da je Svoboda?Spoštovani uporabniki, sporočam, da so vsi discordi zaenkrat zamrznjeni, ker sem na vrata dobil inšpekcijo.
Dokler zadeva ne bo rešena, dokler mi ne vrnejo zaplenjene opreme, kontakti niso možni.
Upam le, da mi ne shekajo mape, kjer mam vse to spravljeno. Čeprav mislim, da so to strokovnjaki in bom "pečen".
Tistega, ki te je prijavil, bi za ....Spoštovani uporabniki, sporočam, da so vsi discordi zaenkrat zamrznjeni, ker sem na vrata dobil inšpekcijo.
Ja, sej ... za ene Svoboda, za druge arestA si pozabu da je Svoboda?
ja, sej ...Tistega, ki te je prijavil, bi za ....
sej jaz sem skoz neprišteven, tko da to ni olajševalna okoliščina zame ..In, če si v trenutku neprištevnosti poškilil na te fotke ne boš sankcioniran.
Z vsakim poskiljenjem je bila zrtev ponovno zlorabljena. Samo da pomeni da. In nimas kaj skilit ce ti ona tvojih oces ne povabi na fotografijo.nevem, kako se dokaže, kaj si poškilil.
Sarcasem ON.Se vedno ima en kanal za stare uporabnike, ce si ze dlje na alterju mu pisi in se bosta zmenila