O svoji družbi si povedal več kot si hotel. O cerkvi pa, razen ponarodelih puhlic, praktično nič.Ne vem, ne obiskujem cerkva in župnikov , ti mi povej.
Vem pa kar slišim od ljudi in medijev. Slednji pišejo v glavnem o aferah, pedofiliji... , folk pa govori o kurbariji med župniki. En se je celo z cigankami družil, pa so ga potem cigani posneli in izsiljevali.
Maja, boljse?Ko ne bi sral po temi o golih Slovenkah z ideološkimi nebulozami.
Ne vem, samo razmišljam.
Ti razmišljaš?Ko ne bi sral po temi o golih Slovenkah z ideološkimi nebulozami.
Ne vem, samo razmišljam.
Mislim da si se zmotilTi razmišljaš?
A nisi ti pričel z ideološkim nebulozami?
to pa komot še kaj prosim
To pa že na nekrofilijo meji....Voditeljica Mojca Mavec objavila posnetek brez oblačil #video
Vse za všečke, poglede.
mojca mavec on Instagram: "How to upgrade a business suit for an evening reception #travel #style #fashion #workinggirl #business #cocktail #upgrade #suit #smile #recycle #reuse #blue #redribbon #blackdress @marta.vodeb"
1,301 likes, 89 comments - mojcamavec on February 10, 2024: "How to upgrade a business suit for an evening reception #travel #style #fashion #workinggirl #business #cocktail #upgrade #suit #smile #recycle #reuse #blue #redribbon #blackdress @marta.vodeb".www.instagram.com
In zakaj link? Zakaj se nelepi direktno slik?Voditeljica Mojca Mavec objavila posnetek brez oblačil #video
Vse za všečke, poglede.
mojca mavec on Instagram: "How to upgrade a business suit for an evening reception #travel #style #fashion #workinggirl #business #cocktail #upgrade #suit #smile #recycle #reuse #blue #redribbon #blackdress @marta.vodeb"
1,301 likes, 89 comments - mojcamavec on February 10, 2024: "How to upgrade a business suit for an evening reception #travel #style #fashion #workinggirl #business #cocktail #upgrade #suit #smile #recycle #reuse #blue #redribbon #blackdress @marta.vodeb".www.instagram.com