vsaj belgijski so v precej podobnem stanju kot tukaj. svašta dobiš. lahko dobiš nekaj dobrega, lahko pa pač tisto, kar gre v pravljične dežele. povprečje je pa zelo podobno kot pri slo leasingih/sluzbenih vozilih.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Res je, uvozniki ne kupujejo na mobile.di ampak na veliko, na šleper ali še več. Kdor je imel kdaj možnosti videt v kakšnem stanju so ti avti preden jih obdelajo avtohiše, se bo ogibal takih.
pa še ena zgodbica:
Sedi blonda ob jezeru v Zaki na Bledu, pa pride zraven mladenič in ji začne težiti, da je palček, ker ne odneha z razlago, da ji lahko tri želje izpolni, blondinka popusti in reæe...pol mi pa zrihtaj stanovanje. Palček tresne s prsti in že se uresniči, ji pravi..na Partizanski 45 imaš celo hišo..tvoja je. Drugo željo...ja pa prav blondinka, če mam bajto še dnar rabm za vzdrževanje ....zopet plesk in palček reče...na mizi v dnevni te čaka kreditna kartica in geslo, dovolj je gor da boš vzdrževala hišo in še kaj zase mela......tretja želja?.....prav blondinka da jo ne rab, a palček vstraja..pol se odloč, da rab enga mašota, da ga bo vzela z omare, kadar ga bo za kaj rabila........tud to urejeno.....no ali je bilo hudio vpraša palček blondinko.........ne sploh ne, kaj pa lahko jaz tebi naredim, za zahvalo....nič pravi palček...saj zato pa smo palčki, da želje izpolnjujemo....no pa vstraja, da bi se mu rada zahvalila.....palček popusti in ji reče...ja no, če že ravno hočeš, mi ga pa mal potegn.....blondinka stori in narejeno je......po opravljenem pa palček praša blondinko...kok s pa ti stara........23 pravi blondinka...palček pa.... .a pa res še vedno verjameš v palčke.............................. ..............................