Nakup netbooka

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Jaz imam črnega Asus Eee PC 1000H GO, ki sem ga vzel pri mobitelu zraven instant interneta. Plačal sem ga 50€ ter podpisal pogodbo da bom 2 leti imel tale instant internet.

Zadevica deluje 100km/h, in je vredna vsakega €.

Mi je bilo pa pomembno da sem lahko on-line kjerkoli in kadarkoli, tako da je bila edina racionalna rešitev tale malček.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
nima bt, pa tudi taške ni zraven. razlika je tudi v kameri. ta ima 0,3 mpix, taboljši 1,3

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz:

če si kdo lasti eee pc-ja 1005 ali 1008 model bi ga lepo prosil, če lahko prilepi kako slikco screenshota od word-a. Pa da je par vrstic texta v 12 pisavi.
Punca bi ga imela, pa ji je to zelo pomembno če bo lahko delala v wordu.

Da vas preveč ne mučim imate
povezavo do shranjevanja http://www.shrani.si

dumy text:
Citat:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla eleifend eleifend mauris, vitae ullamcorper mi consequat eu. Quisque libero nisi, eleifend eget cursus nec, luctus vel risus. Vestibulum eget enim a lacus sollicitudin pretium. Vivamus porta justo at lacus adipiscing vel ultrices est facilisis. Duis cursus, est ac facilisis elementum, elit augue interdum orci, at rutrum odio lorem in lacus. Morbi et elementum quam. In venenatis, massa et ultricies scelerisque, mauris arcu commodo augue, vel blandit nunc lectus ac purus. In hac habitasse platea dictumst. Nullam id lorem a sapien ornare sagittis. In sagittis pellentesque fermentum. Donec ornare, sapien sed venenatis aliquam, sem turpis sodales nunc, in venenatis tellus odio in dui. Aliquam elit justo, scelerisque in rhoncus non, facilisis sed enim. Vestibulum eu magna id justo eleifend consectetur. Ut commodo suscipit aliquam. Suspendisse turpis augue, venenatis eget dictum dictum, fringilla et nibh. Cras elementum facilisis blandit. Maecenas lacus nulla, pulvinar non sollicitudin sit amet, dapibus a felis. Mauris blandit dolor id mauris tempor condimentum. Curabitur nisl quam, tincidunt quis laoreet quis, aliquet ut nibh. In commodo, lacus at pulvinar fermentum, nulla metus dictum risus, vel feugiat dolor sapien sed nunc.
Hvala!

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.990
113
moram reči, da sem izredno zadovoljna. najprej sem bila zelo skeptična do netbookov nasploh - niso ne t'č ne m'š, ampak se je takoj izkazalo, da so lahko izredno koristni. kljub malemu zaslonu se da narediti vse, če je treba. ene par programov se da istočasno normalno peljat. npr imela sem odprt spss, excel, chrome, explorerja in je še normalno delovalo, kaj več ga pa že malce upočasni (sem imela ideje, da bi še nek program istočasno zadaj inštalirala).

glavni plus je pa za mene, da je izredno mali - poleg "lepote" glavni razlog, da sem si tega kupila, kljub 3celični bateriji. mi gre v torbico za vsak dan brez problema. za baterijo me pa še ne spraševat. naredila sem zaenkrat dva polna cikla - za polno delovanje baterija rabi verjetno še kak cikel - in niti nisem naenkrat vse pokurila (vmes se je računalnik ugasnil, šel v hibernacijo ali power saving), tako da niti ne znam sešteti koliko je bilo efektivnega. po moje nekih dobrih 5ur. wlan dobro najde signal (kot laptop), pri 1000h(e) je bil baje to problem.

a te kaj bolj konkretnega zanima?

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Nič konkretnega. Sam se tudi nagibam k nakupu dotičnega laptopa pa me malo zanimajo mnenja uporabnikov :D

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
in primerjavo kvalitete izdelave ti izvedeš preko te slike
confused-1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
ja pa kaj še...osebno sem imel oba možnost sprobat, tako da ti govorim iz lastnih izkušenj
wink-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Asusu čisto nič ne manjka po kvaliteti izdelave, vsaj mojemu 1005 ne. Kaj ima boljše vijake ? Krneki.