1.6d 130km niso problematičniNissan Qashkai 2020, 70.000 km
1.6d 130km niso problematičniNissan Qashkai 2020, 70.000 km
Zanimivo, lahko poveš kaj več? Kateri hibrid je bil prej in kateri dizel je zdaj? Kaj je šlo narobe, da si šel v menjavo?Ta teden zamenjal hibrida za dizla
Iz Corolle Cross na Mercedesa C.Zanimivo, lahko poveš kaj več? Kateri hibrid je bil prej in kateri dizel je zdaj? Kaj je šlo narobe, da si šel v menjavo?
Saj če si kupil zadnjo verzijo C klasse imaš tudi Hybrida.Iz Corolle Cross na Mercedesa C.
Motila me je predvsem glasnost menjalnika. Niti po letu dni se nisem navadil (sem kar veliko na AC). Notranjost preveč plastčna in gumbi za ogrevanje volana iz 80h let.
Motor 2.0 pa seveda top.
Ali se splača kupiti rabljen diesel dandanes, z grožnjami o omejitvah tovrstnih motorjev v prihodnosti? Tudi cene dieslov so nižje, kakor vidim.
Hvala.
To je Mild Hybrid. Pa nima CVT menjalnika...Saj če si kupil zadnjo verzijo C klasse imaš tudi Hybrida.
Poglej v Homologacijo in boš videl, da pomaga elektro motor z cca 20 KW moči.
Ja ja , saj vem da je pravi avtomatik, ampak baterijo pa ima 48V ali koliko že?To je Mild Hybrid. Pa nima CVT menjalnika...
DA.Ja ja , saj vem da je pravi avtomatik, ampak baterijo pa ima 48V ali koliko že?
sole - zanimivo, da se tudi po letu dni nisi navadil na CVT oz glasnost le tega. Me pa tudi zanima, ali je 2.0 mašina kaj tišja od 1.8 (se manj sliši dretje menjalnika) ??
Sam je pa tudi C klasa že v osnovi vsaj 15. jurjev dražja od toyote. Naj ti lepo služi.
Lexusa nisi nič gledal? samo toyote? Bi znal biti tišji , pa tudi primerljiv s trikrako zvezdo je.... Pa še eno vprašanje sicer izven voznega parka...a mačka v avatarju je tvoja?1.8 nisem vozil. Mi pa pravita kolegici s katerima se vozimo skupaj v službo, da je C občutno tišji.
Ne verjamem.1.8 nisem vozil. Mi pa pravita kolegici s katerima se vozimo skupaj v službo, da je C občutno tišji.
Lexusa nisem gledal. Mačka je moja, BritankaLexusa nisi nič gledal? samo toyote? Bi znal biti tišji , pa tudi primerljiv s trikrako zvezdo je.... Pa še eno vprašanje sicer izven voznega parka...a mačka v avatarju je tvoja?