nakup bencinskega espacea

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
so espacei bolj trde sorte kot npr. moj mondeo, kjer čutiš vsak kamenček ali pa so bolj jadrnice kjer se guncaš in kimaš v vsakem ovinku,..
borovnica

Mamo službenga 2,2dci z 250000km pa še ni ribnu B-) skoz teranje BG-LJ 150-190. Men je za naravnost vredu. plava bolj ko jadrnica. zato ko sem prakrat prišel v ovinek, pa navajen Forda, me je Espace čist prestrašil. sm fural že jadrnico, pa Mejduš no, je bolj odzivna
grin1.gif
ajde pretiravam, ampak če maš Forda pol je Espace čist neki drucga, se je treba navadit. Ampak za tiščat po ravninah AC bo pa vredu. Zadaj se sedi zaenkurc u 3pm. Pa ni se mi zdel kaj posebej večji od Smaxa (ju imel vzporedno parkirana)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
čisto sem pozabil na zafiro,..še ena opcija za preverit,.. dokaj dobro razmerje med velikostjo, ceno in rizikom,..
b

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Evo ti ford
tongue-1.gif

Za 10 let star avto nič groznega, pa še vedno se vozi, dočim sodelavec, ki ima renoja, ga vidi bolj malo.
Saj ne, da zagovarjam kogarkoli (razen fiata), samo taki posti so čisto
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
verjetno bi bilo kar ok,.. bojim se le tega da je verjetno tdci=hdi,..

Drugače pa sem v ožji izbor dal Zafiro in Grandisa,.. eventuelno še novega berlingota,..vsak od njih ima svoje - in +.

borovnica

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Za moje pojme gre plus Grandisu.. eden lepših vozov pri nas... Če ga dobiš še s top opremo (navigacija, DVD v strpu za zadnje potnike in ostali bombončki) si zmagal
smile-1.gif
)), kar se vidi pri registraciji

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako teb rata iz espaca pridt na berlingota..in iz grandisa na berlingota

softi,.. delam kompromise in poizkušam najti kar najugodnejšo kombinacijo, cene/uporabnosti/ zanesljivosti ter starosti,..
zavedam se da niso ravno primerljivi a kompromisi bodo očitno vedno obstajali,..

bomo videli,.. morda ostanem celo na mondeu,..čeprav je grandis kar luštna zadeva,..morda celo dizelska,..

b

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moj nasvet

če je mondeo dovolj velik..obdrži, ker ne veš kaj boš kušil

če iščeš tri v vrsto..zadaj, enostavno..je enoprostorec odgovor..espace zaradi slabega slovesa pa best buy

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
softi,.. dva imam ki jim je mašina 2.2. crknila in enega, ki ima težave,.. pa tudi enega, ki jih nima,.. enostavno ne upam v tak nakup,..

iščem pa le udoben, varen in neporblematičen avto pri katerem se bodo otroci lahko sami zapeli :-( zna se pa zgodit da bom forda zgonil do konca,.. čez leto bosta dva brez jahačev in bo lažje,..

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
previa mi je sicer kull a je že kar sstara in redka,..

če pa se bom lahko stegnil do grandisa bomo pa šele videl,..

b