nakup bencinskega espacea

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa kaj ti govoriš..pri slabih 2 m višine je audi 100 bil prvi avto v katerem nisem zica porinil do konca in sedaj espace..dva, tri zobce od zadaj.. noge imam tam, kjer morajo biti, kljub 48 številki. res ne vem kake ti streljaš. spredaj sedi 150kg 190 cm z lahkoto in zadaj za njjim navaden osebek. pa nem mors prostornosti potniske kabine primerjat z nicemer do ranga 18, s klasa itd..kake ti streljaš...

men se plin odziva normalno. sem se navadil. sediš v enoprostorcu z dvema tonama. če bi skakal čez križišče..grem z bmw, po novem pa z mb. tut s kamionom vozim počas. esapce je avto, udoben, prostoren, gromozanski, neokreten..ne drikalnik tipa s2000

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Kako je pa kaj s temi novejšimi 2.0 dci motorji? Sicer renaulte sovražim ampak moramo priznat, da espace je pa le pojem pri enoprostorcih. Škoda, ker so te njihove diesel polomije ustvarile slab renome pri sicer super avtu...

Tole izgleda recimo čisto solidno, če potrebuješ tak "avtobus"
smile-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3832697&show=2

bolje, a dražje za vzdrževanje..seveda če ne crkne cel 22. pa manj požrešni so

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Sedi se, seveda. Ne pa udobno. Tudi na sprednjih. Nisem ravno pri visokih ljudeh, pa spredaj sediš kot na kahli. Malce boljše je pri sovozniku, ker pedala ne skrajšajo prostora. V Mondeu recimo se boljše sedi (prejšnji model), v Vectri tudi. V obeh recimo slabše in manj udobno od moje stare italijanske pijanke.

Kako pa prebavljaš odzivnost pedala za »plin«? Saj imaš 2.2dci z avtomatskim menjalnikom?
uf-1.gif

Se tavno vozim z dizelavtomatik espaceom. Vzdolžnehga pomika bi bilo lahko za voznika kak centimeter več, ampak ni nič slabše kot v večini avtomobilov ... Sedeži so OK, tudi zadaj ni panike. Pomičnost in premičnost sedežev veliko odtehta. Vržeš zadnje 4 ven (testni ima 6 zicev), pa je cel kombi. Ali se pa 6 ljudi čisto komot pelje ...
Samo menjalnik je pa pri tapočesnih ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
so espacei bolj trde sorte kot npr. moj mondeo, kjer čutiš vsak kamenček ali pa so bolj jadrnice kjer se guncaš in kimaš v vsakem ovinku,..
borovnica

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
bolj jadrnice. mondeo je trd. solid. tudi sam pogrešam kakega francoza. pa se z mondeom vsak drugi dan preganjam le po avtocesti MB-LJ-MB.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
sam roko na srce vodljivost mondea je pa odlična,.. čeprav je včasih res žalost ko se voziš proti Ljubljani in te po teh razritih cestah pretrese, da ti vse plombe ven zmeče,..

b

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
Upam, da se s tem Escapeom mal zajebavaš
smile-1.gif

Vem, da maš 3 froce, vendar bi na tvojem mestu za ta denar raje vzel galaxyja 1.9 tdi! Glede mašine nimamo kej preveč debatirati.

Pa en lep sončen pozdravček iz Ljubljane!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kaj predlagaš za znesek do 8000 € in ne z milion kilometri, ob predpostavkah, ki jih imam: 3 otroci, omejena stredstva, poceni vzdrževanje, čim manj problemov,.. imaš kaj pametnega na zalogi al kaj?

b

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Espace se vsaj pelje udobno kot avto... tole, če je vsaj malo v žlahti s sharanom, se počutiš da imaš majhen kombi.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
sicer je ford,...a morda bi moral razmisliti tudi o čem takem,.. mudi se mi ne pa bi mogoče res lahko šel na kakšno testno vožnjo in se odločil kaj bi bilo potrebno nabaviti,..
b

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Tole npr.

5 sedežev
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4752702&show=1

6 sedežev
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4716260&show=1

Več sedežev pomoje ne rabiš, lahko pa dokupiš oz. kombiniraš.

jajca..to oblikovni vw/ford/seat je srot prve sorte.

imam prjatla, ford servis, mi je toplo toplo odvsetoval nakup. renojevc je pod rugi strani rekel 30 ne, 19 je malo..22 pa sreča in dober pregled. citroenovc je rekel never ever c8 family

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
no za neagresivnega voznika kot sem jaz je verjetno tudi 1,9 dovolj,..ne kupije pa se mi pumpe ali injektorjev,.. 2.2 si pa res ne upam kupiti,..
borovnica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
19 ma tudi probleme

med vsemi..19, 22, 30 je 22 v prednosti. tam je problem jasen in viden. 30 kuha, pa se ne ve kako, zakaj in kako se resi..19 pa turbine, pa elektronka..22..ko ojnica pogled aven, se slep vidi kaj je anrobe. pa cenovno..tok cenejs, da mas v roki denar za novo masino.

ne vem kaj je kle upat ali ne upat. jeba je edin, ce te pusti an cesti, na nepravem mestu