Sem ti jo nalimal par postov višje.... Ti napisal da jo imam in da sem zadovoljen. Pa tud da bi vzel 233 model, če bi še enkrat kupoval. A sploh prebereš, kar ti napišemo?Ima kdo v lasti to prikolico ?
Trigano P205 , letnik:0,950 EUR - prodam :: Avtonet ::
Trigano P205 , letnik:0,950 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net
Za parkrat na leto ,mi deluje kar dober kompromis. Pa če bi kasneje želel nadgradnjo ,ponjavo se mi zdi cena 200 eur kar sprejemljiva ..
lp
res postavil prioriteto. Kakšno pohištvo je večina paketov vse nekje okrog dva metra.
Pa tisti ročni kip ,če dobro premislim tudi ni taka slaba stvar. Kakšna samokolnica peska,zemlje,gnoja pripeljana domov ,je tudi lažje za raztovoriti..
Se pa tvoj paket kar močno vidi ker je velik, imamo občutek če bi peljal štiri štafle,late štirimetrske ,da bi se manj videlo..haha.
Ja ,to sem res postavil prioriteto. Kakšno pohištvo je večina paketov vse nekje okrog dva metra.
Pa tisti ročni kip ,če dobro premislim tudi ni taka slaba stvar. Kakšna samokolnica peska,zemlje,gnoja pripeljana domov ,je tudi lažje za raztovoriti..
Se pa tvoj paket kar močno vidi ker je velik, imamo občutek če bi peljal štiri štafle,late štirimetrske ,da bi se manj videlo..haha.
Tale se mi zdi tudi kar dobra ,zaradi stranic..
www.Avto.net
www.avto.net
Grem šele v četrtek priklop montirati ,tako da imam čas ..
Kipal točno to na sliki, polno. Seveda ne tko kot kamion, zvrneš in seveda pomečeš dol z lopato.Sanjaj da boš skipal z ročnim kipom prikolico peska Tisto je uporabno samo za kakšno kosilnico gor zapeljat.. Zadnjič sem probaval kakih 100kg peska zvrnit.. Ni šans
Jaz je nisem mogel prekucnit pa da sem se na glavo postavil.. Govoriva prikolici o pripeti za avto..Kipal točno to na sliki, polno. Seveda ne tko kot kamion, zvrneš in seveda pomečeš dol z lopato.
Pol si imel pa ekstra prenaloženo.Jaz je nisem mogel prekucnit pa da sem se na glavo postavil.. Govoriva prikolici o pripeti za avto..
No ta od triganota se pa lepo kipne zapeta za avto. Uporabna stvar. Je pa res, da si pri pesku hitro zelo pretežak.Na sprednjem delu razbremeniš ja, potem pa holdmybeer in odpneš prikolico. Za specialne efekte pomaga še če vse skupaj ni popolnoma na ravnem.