Jaz osebno bi se na veliko izogibal vsem avtohišam na Šmartinski v LJ. Prejšnji avto (Peugeot 307cc) sem kupil v 1A avtohiši. Delujejo prijazni fantje, ampak so kar nateguni. Avto sem ogledoval, izgledal je kot nov, 107k km, cena solidna, opreme dosti, peljali smo se, skratka ogled TOP. Potem smo ugotovili čez skoraj 1 leto, da je bil cel barvan. Zakaj, mi še zdaj ni znano. Prejšnji lastnik (sem ga klical) je rekel da je bil malo barvan zaradi vandalizma... Ampak, ne morem nč rečt, je kar dobro bil poštiman, edino hladilnik klime je crknil, kar je pa običajno pri peugeot 307. Kaj pa delajo z avti drugače, je pa baje katastrofa.
Drug avto sem kupil pri nekem gospodu blizu Škofljice, ki tu pa tam kakega uvozi iz Francije in sicer BMW 318d. Imel je solidne kilometre (143k) za 3 leta star avto, razen manjših praskic v zunanjosti avto top. Ogromno opreme, tudi cena je bila dobra. Do danes naredil 50k km v malo več kot 1 letu in avto BP.
Res je čisto odvisno na kaj naletiš.... Pa sem mel neke garancije na 1A avtohiši, ampak ni nič zaleglo.
Drug avto sem kupil pri nekem gospodu blizu Škofljice, ki tu pa tam kakega uvozi iz Francije in sicer BMW 318d. Imel je solidne kilometre (143k) za 3 leta star avto, razen manjših praskic v zunanjosti avto top. Ogromno opreme, tudi cena je bila dobra. Do danes naredil 50k km v malo več kot 1 letu in avto BP.
Res je čisto odvisno na kaj naletiš.... Pa sem mel neke garancije na 1A avtohiši, ampak ni nič zaleglo.