Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V naselju 92km/h namesto 60km/h. Sem mu rekel, da nisem vedel da je tabla za naselje sedaj prestavljena in mi je spustil na 89km/h, ker bi drugače moral k sodniku za prekrške. Plačal 3000sit, oh kje so že ti časi.
Nisem še nikoli dobil kazni. Zakaj ne? Recimo, da poznam večino registrskih številk civilnih avto-radarjev, lokacije merjenja so mi tudi znane.
No omejitev se pa tudi držim v 90%
Provida... Najvišja hitrost 193km/h. Povprečje 189km/h. Niso hoteli nič slišat, da rja powah 1.6 tovarniško naj ne bi zmogla takih hitrosti. Koliko je že blo... 45 tisoč SIT kazni pa nekaj povprečnine. So minila že leta...
PS. Policaj je bil čist preč, je rekel če sem nor, da vozim tako hitro v megli z vidljivostjo 30 - 40m.
Najbolj glupa kazen od vseh napisanih: 40.000 ker sm mel leče in ne očala.
Na žalost sm mel v vozniško vpisana le očala (kje sm pa vedel da je taka kazen) in kljub opravičevanju da sm jih polomil in da imam trenutno leče ni pomagalo. Zakaj: pač sta me dva prepotentna mulčka ostavla.
Nekaj kazni pa je bil pa tut za parkiranje,sam to še takrat ko sm katro povsod rinu.
Kar se hitrosti tiče (knock, knock) in alkohola ma mir..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.