Najboljši vokali

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Zanima me, kateri vokal se vam zdi zelo kvaliteten? Moram rect, da mi je bil od Proeskega vec kot odlicen vokal in bi rad slisal/spoznal se kakega novega, kvalitetnega. Da najdem "nadomestek" za Proeskega.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ali Campbell je definitivno za moje pojme eden najboljših vokalov. (Za povezave glej moj podpis
wink-1.gif
)

Ženski vokal pa je daleč najboljši Anastacijih.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Zadnje čase mi sede Leona Lewis.

Drugače pa še Celine Dion, Anastacia, Laura Pausini, Gabrielle in Enya.

Od moških pa, hmmm.. Bon Jovi, Bryan Adams, Lionel Richie, Dwight Yoakam in Elvis Presley.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Anastacia je ok, pa No doubth, , od Alye mi je tudi všeč... samo, ti rabiš kaj novega, right?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pri moskih lahko izpostavim le dva, morda tri - Freddy Mercury, Axl Rose in pevec skupine Alter Bridge.

od zenskih vokalov pa Zala Hodnik (pevka skupine Aperion), Tarja (bivsa pevka Nightwishov) pa mogoce res se Anastacia...

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Alen Islamoviæ - najboljši vokal SFRJ in še danes glede na svoja leta.

men je tut njegov vokal kr všeč ja...

drgač mam pa osebno rada hrapave glasove: like, Springsteen, Cocker, Tina Turner... Loius Armstrong...
lahko pa omenm še Pink, definitivno Tošeta k je bil res wauu... pa zihr bi se še koga spomnla... recimo Gianna Naninni ...

če mi še kak pride na pamet... pa dodam
wink-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.769
169
63
Freddy Mercury, Mike Patton (Faith No More,...), Celine Dion, Paul David Hewson (Bono-U2), ...
Tile so kar se vokalov tiče (pa tudi ostalo) zame TOP.

lp

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Moški: the one and only Freddy Mercury
Ženski: Sharon od Within Temptation

Sem pa pred kratkim poslušala Lepega Daso - ko zaključi svoj torbo hopsič bopsič repertoar, zna presenetiti. Je zapel Ti si mi u krvi boljše od Čoliæa... IMHO...

Nazadnje urejeno:

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.769
169
63
če govorimo tehnično o vokalu, potem Elvis tukaj nima kaj iskat.
Če pa govorimo kdo je naredil večjo revolucijo potem pa narobe.
wink-1.gif

lp

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
sej res, na Bona sm pa čis pozabla (pa ne zanalašč) ... bi se strinjala, da je edn izmed top vokalov ja
wink-1.gif