Najbolj sitostna sladkarija?

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Ta ptiček je zaščitni znak skupine Auchan...A maš mogoče kašno sliko teh pralinov?

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Jaz pa držim s tvojo kolegico, ker en mesec brez sladkarije, ko si celo življenje navajen živeti s tem... to je hudič! Trpela bo ko žival, poleg tega pa še tebe in tvoje kolege, ko se boste norca delali iz nje...

Če ti je kaj do nje, ne ji tega delat...
ne-ne-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Te, ki so v poceni bonbonjerah. Najbolj poceni mastna, cukrana čokolada, ogabna sicer ni. Osebno pojem dva in sem sit 3 ure.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
ksz

Predlagam marcipanove krompirčke, kupiš jih lahko v koloseju. Če je tisto ne zabije, je neuničljiva.
točno tako
marcipan ubija....
na petrolu dobiš take oblite s čokolado dolge cca 10cm..bi rekel kot polovica okrogle palice...zavito v zlat celofan...matr eno komaj pojem....če ji daš kilo..jo pobere...kaj bolj nasitnega nisem še jedel.

Nazadnje urejeno:

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Cookije ji speč, jo bo po pari piškotih čisto minil..
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
Kaj pa tiste zadeve.. Dickman's.. http://www.area51newmexico.com/shopping/dickmans.jpg
To popizdiš ko enega poješ..

Med Sajersbergom in mariborom jih zmaže cel kartonček brez biolkakšnih preglavic; enega za drugim - videno!

Dikmansi nimajo šans, mogoče ene 60 komadov (tavelikih), pa še te nebi pretiraval s stavo,...

Problem je, ker zavzamejo dost volumna, tako da nemorem,...

Nazadnje urejeno:

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
O goddamit.. jaz lahko pojem enega pa pol, pa drugač brez problema zmašem celo čoklado.. To pa bi blo res treba videt
grin1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
Kaj pa tiste zadeve.. Dickman's.. http://www.area51newmexico.com/shopping/dickmans.jpg
To popizdiš ko enega poješ..

Med Sajersbergom in mariborom jih zmaže cel kartonček brez biolkakšnih preglavic; enega za drugim - videno!

Dikmansi nimajo šans, mogoče ene 60 komadov, pa še te nebi pretiraval s stavo,...
teli nimajo šans proti marcipanu...pejt na petrol...nabavi eno ...probaj.,..al pa 3...

aja ni drgač vse kolk je kalorično...znanstveno je dokazano dalj časa žvečiš bolj sitega se počutiš...marcipan je kar fajn za žvečit..maš dolg časa v ustih...ker vpije slino.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.765
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bom probal, samo bojim se, da je bil dogovor o bombonih, sicer bi ji tut sam nabasal tisto posodo z baklavo, zdaj pa pojej če lahko,...

Sem ti že prej napisal, da se da marcipanove krompirčke kupit. To so kroglice premera 1,5 cm, brez čokolade, samo hardcore marcipan. Če tistega požre v kosu kilo in pol, si zasluži, da jo zalagaš z robo še cel mesec.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.769
169
63
ksz

kakšni tik tak bonboni, ker jih je težko jest-zgrist jih ne moreš, ker so lepljivi in moraš počakat, da se stopijo-pridobiš na času!
marcipan je tud pomojem bruh, sploh, ker lahko celo bulo nabašeš ga bo dejansko največ za pojest.
al pa kej tazga, da mora žvečt in se ji bo čeljust zmatrala, če ji že želodca ne moreš zjebat.

lohk pa za vsak slučaj prištimaš kako injekcijo insulina al kaj je tisto, če bo napad cukra dobila-znajo bit resne možganske poškodbe. no, al pa laško...

lp

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Jaz pa držim s tvojo kolegico, ker en mesec brez sladkarije, ko si celo življenje navajen živeti s tem... to je hudič! Trpela bo ko žival, poleg tega pa še tebe in tvoje kolege, ko se boste norca delali iz nje...

Če ti je kaj do nje, ne ji tega delat...
ne-ne-1.gif

potem je že psihično odvisna od sladkarij (sladkor jo verjetno spravi v dobro voljo, in ko cuker popusti pade v depresijo?)
potem bo nervozna, razdražljiva, slabe volje,...

kako se potem razlikuje od kakšnega alkoholika ki ne more brez alkohola?

malcom nas spet vlaga
grims-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Torej......
-kilo 505 bonbonov dvomim da bi polizala v 3 urcah.....če jih bo več da obvlada delo z jezikom
wink-1.gif

-Kilo ali več odv. koliko grev posodo Rum kokosov tudi dvomim.....čeprav v 3 urcah bi pomojem že šlo če je obsedena s sladkarijo :p
-Marcipan je zlo nasiten.
-Kakšni kislu gumijasti bonboni od Šummija

p.s če lahko mešaš okuse bonbonov obvezno ne pozabi zapolnit vmesnega prostora z kakšnimi M&M, pez bonboni, tic tac bonboni ipd. vse kar je majhnega.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Ta ptiček je zaščitni znak skupine Auchan...A maš mogoče kašno sliko teh pralinov?

Res je. Tole sem našel na netu: http://picnicb.ciao.com/fr/5112663.jpg
Lahko pa pogledam, če jih imam še kaj doma in poslikam
smile-1.gif
Teli so mlečni, sem pa imel tudi s temno čokolado.
Moja jih vedno prinese enih 5 - 7 "štang" iz Luxemburga. Za občasno posladkanje so odlične, sam sem se jih pa na začetku preobjedel, ker so mi bile tako dobre, tako da sedaj samo še občasno kakšno poskusim...

Nazadnje urejeno: