Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
To so američani. Oni imajo te avtomobila samo za "show-off", bahanje. Ti avti so parkirani v garaži. Jih je preveč škoda za "daily use"...amerikanizem.: bonk:
Do polovice videa sem mislil "pač še en Američan, prepričan v superiornost njihove avto industrije". No, kasneje sem hitro spremenil misli. Se pa vidi, da je snemal američan...Alfo 8C je le hudo bežno pokazal...
Lastniku pa kapo dol! Če mi enega, kateregakoli šenka, mu bom večno hvaležen.
Se strinjam.... Osebno, če bi imel dnarja ko dreka, bi imel eno WRC specialko pa fural rallyje za svoj gušt. Doma pa parcelo z enim poligonom. To je pač moj recept če bi moral zapravit cca 300EUR/km.
Ne pa da mi en kup plehovja leži tm v enih hangarjih v reguliranem ozračju pa da moram plačevat da se jih polira
ma če maš dnarja tolk da res ne veš kam z njim, si pač nabaviš to, samo recimo meni 2/3 teh avtov nič ne pomeni, recimo tisto ameriško sranje od začetka, mel bi 1 ali dva pa še to ne original ampak z 500 konji ne pa 100
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.