Na Sketovi so se streljali

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Boril smo se kle v sloveniji, sam robo smo dobil tik pred zdajci (tik pred zdajci pomeni, da je bila namenjena za Puščaavski vihar, ki, pa se je do takrat že zaključil in je bila roba višek
wink-1.gif
) . RUP itak ne vleče kaj dost, pa še neprijatelj ma iste zadeve in lahk prisluškuje.
Racall postaje smo mel naštimane na hopping in frequency jamming in so bli jugoviči kaput, kar se tiče prisluškovanja.
cool-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
591
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz imam vedno eno in isto vprašanje. kako tako slabo merijo.

Ne moreš biti hkrati frajer, pa še zadet.

thug_sideways_pistol_aim.jpg

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Aja, ni point v streljanju...ufff, that's a load of

point je v tem, da so vsi falil

Citat:
Uporabnik softi pravi:

24ur.com
Citat:
Ranjen naj bi bil 20-letnik, doma s Tolmina, so še poročali v Svetu in dodali, da je mladenič sam prišel na urgenco, kjer pa se je zavil v molk.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To so sami nesposobni pozerji.
rolleyes-1.gif

Jaz, naprimer, če bi imel pištolo, bi s štirimi hici vsaj 8 komadov pospravil, če ne 12.
cool-1.gif

v šindelrjevmu seznamu je model z enim pospravu 4..pol pa z drugim še dva.

a si gledu film..mi kr slabo rata, kocine pokonc..mamu mu..kaj je že bil goethe...
Hah, v filmu je vse možno, še posebej, če prihajaj iz Lolywooda.
grin1.gif

Je pa zato Ahac postavil okvirje v vrsto, da je videl, čez koliko glav bo šla kugla.

Menda se je ustavila pri osmem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, zadeva se je začela, ko si pokazal svoje neznanje o minometih in je tam ostala, potem pa smo čakali na strokovno razlago, ki je ni bilo. Ne zdaj drugih v drek vlečt
smile-1.gif
A še nisi dobil nove titule "minometalec".

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, zadeva se je začela, ko si pokazal svoje neznanje o minometih in je tam ostala, potem pa smo čakali na strokovno razlago, ki je ni bilo. Ne zdaj drugih v drek vlečt
smile-1.gif

Torej, ponovno izgovori s tvoje strani...
grin1.gif
dejstvo pa ostaja, da ima vsakdo, ki vidi minomet magari na televiziji, več pojma o tej temi kot ga imaš ti o fotografiranju...pravzaprav te še opica owna... Klik

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Torej, ponovno izgovori s tvoje strani...
grin1.gif
dejstvo pa ostaja, da ima vsakdo, ki vidi minomet magari na televiziji, več pojma o tej temi kot ga imaš ti o fotografiranju...pravzaprav te še opica owna... Klik

Dejstvo je, da si se ujel na minometu, tako da ne bo nič pomagalo primernalno utrujanje
hysterical-1.gif

Verjamem, da je bil to zate hud udarec, ki se imaš za poznavalca rdeče zgodovine.

Mislim pa da je dovolj off topica, razen če nam boš še povedal kaj zanimivega o pištoli v tej temi. Če se je streljalo z aktiviranimi naboji ipd.

Boš pomagal policiji.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Aja, ni point v streljanju...ufff, that's a load of

point je v tem, da so vsi falil

Citat:
Uporabnik softi pravi:

24ur.com
Citat:
Ranjen naj bi bil 20-letnik, doma s Tolmina, so še poročali v Svetu in dodali, da je mladenič sam prišel na urgenco, kjer pa se je zavil v molk.

tole je pa za nobelovo...da tkole zmečeš citate skup..svaka čast

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
KSZ

S pištolo je drugač zelo enostavno streljati še posebej ko si razburjen vse zadaneš. Tako da so namerno streljali mimo
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.834
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Boril smo se kle v sloveniji, sam robo smo dobil tik pred zdajci (tik pred zdajci pomeni, da je bila namenjena za Puščaavski vihar, ki, pa se je do takrat že zaključil in je bila roba višek
wink-1.gif
) . RUP itak ne vleče kaj dost, pa še neprijatelj ma iste zadeve in lahk prisluškuje.
Racall postaje smo mel naštimane na hopping in frequency jamming in so bli jugoviči kaput, kar se tiče prisluškovanja.
cool-1.gif

Zanimivo. Bi bilo dobro odpret novo temo na to temo.
cool-1.gif

Jaz še vedno trdim, da so naše veze precej pripomogle v vojni za Slovenijo. Mi smo slišali vse, oni pa samo sebe.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A rabiš podnapise?

SUB: Pol tvojih postov v tej temi je o tem, da ne znajo streljat, da BV tale dogodek, noben ni bil ustreljen... če bi prebral članek bi videl, da je bila oseba ranjena.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kronološko še poglej..prvo ni bilo nič..naknadno ugotovljeno da je bil zadet.

če si ti jasnovidec, jaz nisem

zdej pa v jok pa na drevo