'Muslimanska patrulja' nadleguje Londončane?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Easy, dej mi nekaj povej.

Zakaj muslimani toliko imigrirate na "zahod". Zakaj ne ostanete vaših izvirnih državah?

In še: se ti zdi primerno, da prihajate "v goste" v druge države in potem tako zelo izpostavljate (če ne celo vsiljujete) islam?
Zakaj bi muslimanke lahko hodile v burkah, celo toliko, da se oči ne vidijo, npr v Saudovi Arabiji, pa nemuslimanke ne smejo hoditi v kratkih rokavih in npr z odkritimi lasmi?

Lepo prosim za odgovor.
Hvala.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Zakaj bi muslimanke lahko hodile v burkah, celo toliko, da se oči ne vidijo, npr v East Londonu, pa nemuslimanke ne smejo hoditi v kratkih rokavih in npr z odkritimi lasmi?

Fixed glede na trenutno temo.
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Islam is the largest religion in Sudan, and Muslims have dominated national government institutions since independence in 1956. Statistics indicate that the Muslim population is 97%,

V Sudanu nasplosno, (se pred odcepitvijo) juznega sudana je bilo muslimanov cca 60%.

Tako da 97% je malo mimo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.784
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Islam is the largest religion in Sudan, and Muslims have dominated national government institutions since independence in 1956. Statistics indicate that the Muslim population is 97%,

V Sudanu nasplosno, (se pred odcepitvijo) juznega sudana je bilo muslimanov cca 60%.

Tako da 97% je malo mimo.
No ampak točno teh 97% v severnem Sudanu je delalo sranje po odcepitvi(no pa tudi že prej, zato je prišlo do odcepitve)

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Dobro je najprej bolj temeljito preucit Sudan preden se povlecejo zakljucki o 97% in sranju. Ker so stvari precej kompleksne.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Torej so v vseh primerih vojn po svetu muslimani zrtve, tisti ki se branijo pred napadalci in podobno? Nisi mi odgovoril, pa mi preostane samo sklepanje o odgovoru na vprasanje. Ne vem pa kaj ima obrezovanje zensk s tem.

Seveda. Tudi ko so se prvič spopadli s kristjani (bizanc) je to zgledalo tako, da so v samoobrambi napadli bizantince
grin1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.785
1.565
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Dajmo raje o sranju, ki ga kamelarji delajo v Evropi.
pozdrav.gif

Izvažajo svojo "kulturo" ("religijo"?), ti jih pa ne razumeš. Nekulturnež.
rolleyes-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Dobro je najprej bolj temeljito preucit Sudan preden se povlecejo zakljucki o 97% in sranju. Ker so stvari precej kompleksne.

a zahod na nubah dela jedrske poskuse, muslimani pa jih branijo?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:
Lepo stevilo Londoncanov vsak dan mori muslimane po raznih koncih planeta. Ce bi bil zelo ... bi lahko njihova dejanja pripisal vsem Britancem ali kristijanom. Taksna generalizacija bi seveda bila zelo neumna kljub temu da je ubijanje tam sistematicno in organizirano. Oh in sploh grozne patrulje po Londonu pa ne.

The Ultimate Solution Is Here To Place You

1697125-SNAG-0000.jpg

Priponke

• 1697125-SNAG-0000.jpg
    1697125-SNAG-0000.jpg
    92,7 KB · Ogledi: 89
Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Dajmo raje o sranju, ki ga kamelarji delajo v Evropi.
pozdrav.gif

Izvažajo svojo "kulturo" ("religijo"?), ti jih pa ne razumeš. Nekulturnež.
rolleyes-1.gif

Tle je tudi kultura:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6Jio5rJA24A#!" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

spolno nadlegovanje (ali fizicno nasilje) je za zahod nekej povsem tujega, sploh za slovenijo recimo
smirk-1.gif

konkreten del Slovenk dobi batine za zajtr ampak dejmo se malo o dogajanju na nekem trgu v neki neki mnozici v 3pm

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
A ko pa ti privlečeš Afriko v temo je pa O.K:?

Afriko v to temo nisem privlekel jaz, v bistvu sem celo komentiral kako butasto je taksno pocetje
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Še vedno čakam na odgovor, zakaj pohabljate ženske...

isti razlog ,kot ga imate vi za pretepanje zensk
priden.gif

In to je?

EDIT: pa ne pozabi na eno "malenkost". Mi tega ne počnemo pri vas in vas ne prepričujemo, da je to nekaj normalnega... S tem, da pretepanje žensk pri vas ni kaznivo, pri nas pa vaše pohabljanje je...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.065
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Še vedno čakam na odgovor, zakaj pohabljate ženske...

isti razlog ,kot ga imate vi za pretepanje zensk
priden.gif

Ker tako z lahkoto posplošuješ, bom pa še jaz posplaševal, da vas je večina pedofilov, zoofilov in homičev. Saj veš kako je v vašem svetu, če ne dobiš otroka za ženo, se pač dol daješ s kozami, osli ali sami med seboj.