Možnost za izdelavo Smarta v Revozu

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.811
113
Baje se MB in Renault dogovarjajo o sodelovanju in je ena od možnosti, da bodo izdelovali Smart v Revozu.
Morda dobimo še tretji ''slovenski'' avto.
cheer.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pa ne me je*at. Če bi Zastavo začel delat, bi še to nekako prenesel. Da se pa MB spusti tako nizko, pa mi ni jasno. Upam, da to ni res, ker drugače bo MB ob ves ugled.

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Kak ugled MB? Prejšnjega smarta so delali kao v sodelovanju s proizvajalci ur. Pazi, proizvajalci ur, Renault vsaj avte zna delat. No shit, Jose.
smile-1.gif

Ogo

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Za mene ni avto iz Revoza vreden čisto nič. Na lastni koži to izkušam.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Glede na to, da je bilo v lanskem letu največ povpraševanja po malih vozilih (twingo & co.) in da je večina drugih Renaultovih tovarn (razen Revoza) v času krize tudi nekaj časa stalo, dvomim, da bodo delali Smarta v Revozu,
Oni bodo dali kruh svojim.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Bos napisal kaj je tako groznega, kar se zagotovo ne bi zgodilo, ce bi bil narejen v Turciji ali Franciji ali kjerkoli drugje pac ze ?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
To da na 1.000 km crkujejo svečke. Kaj takega bi težko dobil iz kake druge tovarne. Že ko je avto nov bil na firmi, smo poslali pritožbo v Revoz, v 7 letih ni še do danes bilo odgovorov. Avto je pa clio1.2 16v l.02, prevoženih ima 56.000 km. Avto je bil 36x na več servisih ravno zaradi svečk. Pa noben ne zna povedati kaj je narobe. Ampak dobil sem ga za 1.300 € pa ga imam zato da lahko pesek pa cement vozim na vikend. Drugače še imam od renaulta novega grand scenica 1.6 16v, pa sem že prevozil v nekaj mesecih 4.500 km, pa še imam kar prve svečke
smile-1.gif
.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Mislim da so vozila sestavljena v Revozu med najboljšimi, če ne kar najboljša...zaj če imaš ti probleme z okvarami je druga pesem....revoz ima v večini čez montažo.

Ker če ne bi bili tako dobri, jim ne bi zaupali izdelovanje malčka, prav tako se tudi pod razno ne bi šušljalo o Smart-u.

(če mi je prav poznano so bili Revozovci edini, ki so jim zaupali sestavljanje 2.0 motorja za Clia...sicer to je bilo pred časom (kako je zdaj, ne vem)...pa vseeno, renome ima dober. PA tudi ta njihova proizvodnja mislim da gre večinoma prav v Francijo...tja pa veš, da ne bojo pošiljali slabo 'zmetanih' vozil).

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Zanimivo, moj 1.2 16v iz revoza ima pri svojih skoraj 130kkm notri tretje svečke in po izračunih bojo tam vsaj še kakih 40kkm. Kot so ti že povedali, odgovornost za neodpravljanje napake nosijo servisi, ki z revozom nimajo nič. Sicer pa tudi revoz ne more veliko, če pride do napak pri izdelkih od njihovih kooperantov, ki jih do prodaje pač ne odkrijejo. Naprej je odgovornost servisa.

Sicer pa je revoz znotraj renaulta v vrhu kar se kvalitete tiče.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sedaj je lahko boljše glede kvalitete. Ampak dosti je da imaš 1x slabo izkušnjo, pa izgubiš zaupanje.
Kar se pa tiče servisov. Prideš na servis, ti avto priklopijo na tester, pa ugotovijo da je zanič svečka. Jo zamenjajo in čao pepi in čez par sto km isto. Zakaj pa pride do napake pa se ne razišče. Ali pa ko tester nič ne pokaže, pa vidiš hudiča.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.241
113
www.adriamedia.si
Revoz je že dolga leta v vrhu Renaultovih tovarn.
In če si pošiljal pritožbe na Revoz, bi jih lahko metal tudi stran - pravi naslov je Renault Slovenija (oz. sedaj Renault Nissan Slovenija) ...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
No saj smo ti povedali, da revoz ni kriv za tvoje probleme. Sam si kriv, če ne znaš s servisom.

Pa mimogrede tester zanič svečke tudi ne pokaže.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Sedaj je lahko boljše glede kvalitete. Ampak dosti je da imaš 1x slabo izkušnjo, pa izgubiš zaupanje.
Kar se pa tiče servisov. Prideš na servis, ti avto priklopijo na tester, pa ugotovijo da je zanič svečka. Jo zamenjajo in čao pepi in čez par sto km isto. Zakaj pa pride do napake pa se ne razišče. Ali pa ko tester nič ne pokaže, pa vidiš hudiča.

šenkanemu konju se ne gleda v zobe..
bumbar
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
revoz je tudi edini, ki mu država da 43 mio € pomoči in ko naredijo dobiček si izplačajo dividence, državi pa bore malo vrnejo.

ups
se oproščam-. še luka koper je taka. tam je moja dnevnica ali dve.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
recimo da 2000+ zaposlenih mesecno prinese kar nekaj denarja v drzavno malho iz naslova plac itd.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
recimo da 2000+ zaposlenih mesecno prinese kar nekaj denarja v drzavno malho iz naslova plac itd.

... in da bi njihova prisotnost na soncni upravi tudi nekaj malega stala.