ksz
Naj malo opišem včerajšne dogodke....
Okrog sedmih sem se odločil malo zapeljat...se peljem lepo čez vas, pred vključevanjem na glavno cesto (zavijanje levo) sem opazil, da z glavne ceste zavija neka baba v avtomobilu. Za vsak slučaj sem se umaknil skrajno desno in baba je zavila iz glavne ceste tako, da je popolnoma zaprla moj pas...Cesta je popolnoma dovolj široka za dva avtomobila. Jaz sem peljal cca 10 km/h, umaknjen v skrajni rob...(če se ne bi umaknil, bi me baba gladko snela) in za nameček mi je baba še trobila in mahala....Mi ni bilo čisto nič jasno, najprej zapelje na nasprotni pas ker je zgleda nesposobna normalno zavit....Torej še en primer avtomobilskih dosežkov...
No potem zavijem proti obvoznici in se lepo počasi vključim....zapeljem najprej na vozni pas, potem pa lepo počasi želim vključit na prehitevalnega, ko v ogledalu opazim motor (Yamaha R6)...in ga seveda počakam. Dokler me ni opazil je vozil počasi (na obeh pasovih je bila kolona, hitrost kolone med 90 in 100 km/h. Jaz sem počakal, da je šel mimo in se nato vključil na prehitevalni pas. No tale mojster z Yamaho se je pa zgleda hotel malo pokazat pred mano ali me pozvat na dirko, res ne vem...ampak, šaltal je dve tri prestave dol nabil gas do konca in začel prehitevat avtomobile na prehitevalnem pasu po levi strani. Med ograjo in vozili je bilo cca. 1 meter prostora....Meni ni bilo nič jasno....kaj se je fantu takrat premaknilo v glavi? Samo čakal sem kdaj bo zapel kako ogledalo....No in takemu motoristu bi jaz vzel motor in vozniško za vedno. Taki norci potem mečejo slabo luč na vse nas ostale....