Citat:
Kdo je nestrpen in napadalen se najbolje vidi v tej temi, ko stardec uporabi 64 zmerljivk in 11 sovražnih stavkov.
Motoristi skupaj smo zmogli 4 zmerljivke. To kaže na to, kdo je defenziven in kdo ofenziven.
Zdaj si pa predstavljajte stardeca, to psihološko bombo na cesti, ko ga dejansko dohiti motorist: "Ne, mimo mene pa ti ne greš, saj vozim po omejitvah!" in začne vijugat, bremzat in bogve kaj še vse.
A vi modeli berete za sabo? V vašem pisanju se točno vidi kakšni kljukci ste.
Flancaš kako jaz elvira, tebe in ostale motoriste ne poznam in da vas žalim.....vi pa se med sabo poznate, in vsi ste umirjeni, spoštujete predpise ste pridni, ko sto mater, ne žalite itd...pol pa napišete, da pač, kao, motor pritisnete, se vrivate na cestninskih postajah in povsod kjer se le da, divjate, kao pač malo itd.... A je to strpnost?
In pol mi bluzite, da sem jaz pa nestrpen tudi na cesti, ker pač tako govorim, pa vendar trdim, da vozim po predpisih, ne podim, se ne vrivam itd...
Torej jaz moram po vašem bit tiho, ker vas, kao, ne poznam in ste na cesti čist drugačni, čeprav ste že vse možne pizdarije, ki jih delate našteli....... jaz pa, ki skoz trobim, da se držim pravil in da se jih držte tud vi, sem pa agresivnež....a vi pa merne poznate al kaj? Jaz vas ne poznam, vi mene pa?
Razlika med menoj in vami je samo ena. Jaz sem za vas agresivnež, ker jaz na forumu povem kar mislim in kar tud v resnici počnem, vi pa se na forumu slinite, prilizujete in zavijate svoje prekrške v celofan itd....na cesti ste pa prvorazredne barabe, prekrškarji, norci, vrivači itd....Ne mi govort da niste, ker ste itak sami povedal.
Zaključek; Vi ste navadni hinavci, ki ste užaljeni, ker ste končno naleteli na nekoga, ki se vam upa povedat kar vam gre in kar v resnici ste. Tle samo nekaj lažete in leporečite....Jasno, saj ste tim, družba, ki drži med sabo....blablabla....na cesti se raj pokažite, če ste res taki kot tle goflate, da ste!