Moška torbica

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja, sej baje smo vsi ženske na začetku...
wink-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vedno manj je pravih moških ja...

Zdaj bodo počasi neki pussiji na sceni
wink-1.gif

ti si damjan murko
sprasujem se.gif

in zakaj tebe mučijo ti pravi moški? imaš kakšne sumljive namene z njimi
grims-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja no, tale ronaldo jo tud nosi tko smešno. pod ramo jo jest glih ne bi dajal. tole je res mal mim...
No, in da ne bom gey sm si kupu eno normalno za čez rame. jo pa lahko nosim tud v roki, k ma en ročaj zadaj...

82122_01.jpg

je pa sivo-črna

No, tole je edina normalna "pedertašna" v tej temi, vse ostale so bile zaresne pedertašne
tongue-1.gif

Bemu mast, rabim eno, ker poleti enostavno ne gre vsa krama v žepe...
zmaga.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Kak pa ste včasih lahko nosli vse po žepih......zaj ste vidli, da pač ma to nek xy pleya, zaj pa še te vi vsi morte to met...
stupid-1.gif

Meni so totte taške tak mimo, da glava peče.....v dobesednem pomenu peeder tašna
smile-1.gif

Jaz mam kup stvari včasih zraven pa nimam blema kam naj kam dam.....eni pa grete na sladoled pa za tista dva evra pa mobitel, ki ju zraven vlačiš, nosiš to okol sebe.......
crazy1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa eni rabijo mobiča vedno polek, da še vmes prečekira alter, pa gor napiše kak sladoled si je naročo.....
wink-1.gif

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Ksz
kolk pa je cena tele CAT zadevice? Jst mam eno, pa je že močno v letih, ker že čist razpada
tongue-1.gif

Če se prav spomnim je bila nekaj pod 20 ojru vsaj lani uporabljam jo pa samo poleti!

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja... res je dvojno delo... treba se jo bo navadit pa bo!

kako to misliš - "maš jih pa nekaj na izbiro tud iz robe!"? glede na uro k si post pisal...
wink-1.gif

Ja takrat ko sem kupoval so imeli neke modele iz jeansa in žameta sem se malo čudno izrazil
nahrung002.gif

Zakaj so pa tisti zategovalci zadaj pa nimam pojma