Moška torbica

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Se ne strinjam. Zakaj? Zato, ker imam sam s seboj vedno: ključe avtomobila, ključe skuterja, daljinec za rampo, denarnico, dve škatlici cigaret, vžigalnik, kakšne žvečilne, ključe stanovanja, telefon pa še kaj se bi našlo. Naj to nosim po vseh žepih? Lepo te prosim
smile-1.gif
.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok no...

glede moje usmerjenosti se bomo drugič menil.
Ker očitno noben ne ve kje bi dobu kaj takega, bom sam se malo brskal po netu in v štacunah...

uni ruzaki - a to nej sabo nosim kamor grem??? mam doma 3 ruzake...

torbica za fotoaparat ni slaba ideja, sam je pa mal premejhna - vsaj taka kot jo imam jest...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf. vsaj en k me razume!!! kaj pa ti uporabljaš? imaš res polno robe! jest tok sicer nimam...
smile-1.gif

Egonslaw - kmet si ti, ker živiš še v časih, kateri so že minili.

In polet, ko so itak vse hlače tanke, lahke, ipd, je najbolje vse v roki nest, ker drugače si smešen! z polnimi žepi tm okol hodiš... pa še štorasto je.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Se ne strinjam. Zakaj? Zato, ker imam sam s seboj vedno: ključe avtomobila, ključe skuterja, daljinec za rampo, denarnico, dve škatlici cigaret, vžigalnik, kakšne žvečilne, ključe stanovanja, telefon pa še kaj se bi našlo. Naj to nosim po vseh žepih? Lepo te prosim
smile-1.gif
.

Nobeni ti ni reko, da nosi po žepih
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
smile-1.gif
.

dalinec mam v avtu, ker ne rabim nič dvigovat če sem peš, kadim ne, pa tud ne vem zakaj bi rabil 2 škatli cigaret

drgač pa kluči, zippo v en žep, telefon pa čigumi v drugega, denarnica pa v zadnjega

moj brat ma neko tako "lacoste" varjanto, pa ne gre mimo da ga ne jebem za pedrtašn

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
samsonite ima eno usnjeno torbico (city park in hala A nasproti DM-a).
ima tudi ročaj za okoli zapestja oz. jo držiš v roki, cena okoli 30€

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
smile-1.gif
.

Ključe od avta, skuterja, daljinec, škatlico cigaret, ključe od flata "pa še kaj bi se našlo" imaš lepo v avtu oz. skuterju.
Jaz seboj vlačim miljon stvari; od dlančnika, 2 telefona, ipoda, 3x ključi, žvečilni, drobiž, keš, mini denarnica s karticami in vizitkami,
kakšen kondomček, kuli, majhen blokec, majhen poslovni rokovnik, pilot od garaže, pilot od službene rampe, miljon listin, vse to
za en soliden rukzak robe, imam lepo na zadnjem sedežu v lični Hugo Boss aktovki za laptop, ki sem jo kupil na bolji za 20€ rabljeno;
prazno brez laptopa
smile-1.gif
In imam tam not vsega in svašta, nekaj pa še po predalih po avtu. In ko grem z vozila, pač nabašem kaj
rabim v žepe, ponavadi mobitel, avto kluče, rokovnik in že šibam po opravkih, denar (namesto denarnice) pa je lepo vedno v zadnjem žepu.

Se ne spomnim kdaj sem kaj nazadnje zgubil (od pomembnih stvari ala ključi, mobitel)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

moj brat ma neko tako "lacoste" varjanto, pa ne gre mimo da ga ne jebem za pedrtašn

Imam 3 prijatelje ki nosijo to lakosta zadevo. Tako si reko ni varjante da se srečama,
da ga ne pokličem Murko al pa Galunič
evil.gif

Sej kak pravijo; če imaš koga rad mu njegove "kikse" poveš v obraz, namesto da se v sebi krohotaš, ane?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Tisto od Lacoste tudi sam ne dam nase za nič na svetu. Imam eno bolj športno, Eastpakovo, ki izgleda veliko bolj normalno.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Sem tui bol za varijanto neke laptop messenger bag style torbe velikosti za 12" al 13" , pa spravis svasta not, vsak bo pa mislo da pac nosis laptop :D

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ni ga denarja na tem svetu da šetam okrog s tako torbico
bonk.gif

Pyzda pa saj ne rabiš pol stanovanja s sabo vlačit. Pustiš v avtu in vzameš tisto kar rabiš do povratka v avto. Malo organizacije, pa gre. 2 škatle čikov ne rabiš, ker jih ne kadiš hkrati, rampe tudi ne odpiraš celi dan, če skočiš samo na kavo, vzameš zraven par €, ne pa cele pisarne v denarnici,....
ravno zato je pri meni tudi pogoj ko kupujem hlače, predvsem kratke, da so žepi ok in da kaj not dobim, brez da ven pada

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz sicer nosim keš v žepu, tako da najbližje torbici kaj mam je poslovni zvešček, kamor beležim moje službene
nepomembnosti, če pa bi že se odločil za torbo (sploh nevem kaj bi mel v njej, keš mam v žepu, mobitel pa kluče tudi)
pa bi si omislil kaj takega, ampak kot rečeno bi bla prazna;

cristiano-ronaldo-man-bag-handbag-purse.jpg

temu se vidi da ga tipom vleče

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
smile-1.gif
.

kje imaš pa šminko in ogledalce, pa tampone?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.907
113
40
MB
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz sicer nosim keš v žepu, tako da najbližje torbici kaj mam je poslovni zvešček, kamor beležim moje službene
nepomembnosti, če pa bi že se odločil za torbo (sploh nevem kaj bi mel v njej, keš mam v žepu, mobitel pa kluče tudi)
pa bi si omislil kaj takega, ampak kot rečeno bi bla prazna;

cristiano-ronaldo-man-bag-handbag-purse.jpg

temu se vidi da ga tipom vleče

kak ste nesramni, če to ma toaletno ko gre na trening
evil.gif