Moška torbica

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Notri pa Lacoste parfumček, da diši na travi, pa žele, pa conditioner za frizurco, pa tonik za čiščenje obraza, pa hranilno in vlažilno kremo za obraz, pa pilico za nohte, pa lak za nohte, pa podlago, pa odstranjevalec laka, pa shader za oči, pa eyeliner, pa puderček, da prekrije tiste poredne mozoljčke, pa trakove za odstranjevanje ogrcev, pa ...
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Notri pa Lacoste parfumček, da diši na travi, pa žele, pa conditioner za frizurco, pa tonik za čiščenje obraza, pa hranilno in vlažilno kremo za obraz, pa pilico za nohte, pa lak za nohte, pa podlago, pa odstranjevalec laka, pa shader za oči, pa eyeliner, pa puderček, da prekrije tiste poredne mozoljčke, pa trakove za odstranjevanje ogrcev, pa ...
hysterical-1.gif
se pa spoznaš, ni kaj
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
samsonite ima eno usnjeno torbico (city park in hala A nasproti DM-a).
ima tudi ročaj za okoli zapestja oz. jo držiš v roki, cena okoli 30€

To še prodajajo?
smile-1.gif
Jo mam doma že ene 4-5 let. Ko nova. Lepa drgač.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Denarnica zadaj desno, v denarnico tak ali tak spraviš marsikaj, telefon spredaj desno (ali pa levo), zraven še kaki čigumiji, ključi pa ne ketni, ki jo dobiš zraven denarnice... Več pa menda ja ne rebiš s sabo nosit? To pa kamot spraviš v žepe.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Meni so se zadnje 4 kavbojke strgale spredaj pri žepih zaradi mobitela in denarnice. V mrzlih dneh maš itak v jakni in plašču večino stvari, ko je topleje je pa jeba.

Denarnica, mobitel, cigareti, ključi. Če vse natlačim v žepe zgleda ne ravno kul, pa še hlače mi je zjebalo. Sem si kupil od o'neilla neko črno majhno za čez rame. Not pridejo lih denarnica, čiki, pa mobitel.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kje bi dobu kakšno lično torbico za denarnico, gsm, ključe, pa še za kakšno malenkost. Razne od eastpaka me ne zanimajo tok. So preveč športne. Jest bi rad kakšno usnjeno, pa tko da ima ročaj, da jo v roki držiš. Pa za čez rame ma tud lahko, sam bi se mogl dat snet naramnico. Včasih sm jih videl pri kakšnem starejšem atu... sam v trgovinah pa nikjer!

Hvala za info!

samsonite!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja no, tale ronaldo jo tud nosi tko smešno. pod ramo jo jest glih ne bi dajal. tole je res mal mim...
No, in da ne bom gey sm si kupu eno normalno za čez rame. jo pa lahko nosim tud v roki, k ma en ročaj zadaj...

82122_01.jpg

je pa sivo-črna

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sej je kr simpatična.

ne vem zakaj sta una dva platična "zategovalnika" zadaj???

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja ne vem. recimo dobrih 20cm visoka... mogu bi it zmerit!
kupu sm jo pa v transporterju v hali A, sam verjetno jih majo tud drugje... city park recimo...

Nazadnje urejeno:

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kje bi dobu kakšno lično torbico za denarnico, gsm, ključe, pa še za kakšno malenkost. Razne od eastpaka me ne zanimajo tok. So preveč športne. Jest bi rad kakšno usnjeno, pa tko da ima ročaj, da jo v roki držiš. Pa za čez rame ma tud lahko, sam bi se mogl dat snet naramnico. Včasih sm jih videl pri kakšnem starejšem atu... sam v trgovinah pa nikjer!

Hvala za info!

Louis Vuitton dela dobre moške torbice

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Ja jst sem jo kupil v supernovi v Lj zudi v transporteju je pa kar velika proti ostalim takim torbicam maš jih pa nekaj na izbiro tudi iz robe!
Če bi jo šel pa še enkrat kupovat pa nebi kupil take na zaponko+zadrga bi raje vzel samo na zadrgo.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja... res je dvojno delo... treba se jo bo navadit pa bo!

kako to misliš - "maš jih pa nekaj na izbiro tud iz robe!"? glede na uro k si post pisal...
wink-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Predvidevam da maš kolo doma. To pa pomeni, da torbe ne moreš met.
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Vedno manj je pravih moških ja...

Zdaj bodo počasi neki pussiji na sceni
wink-1.gif