čist štala ratala.
sem malo na pamet kupil, sem mislil, da bo automatično pasalo eksentrično tesnilo, sej pasalo je, samo je nekako iz dveh delov, nisem ga mogel dat do konca nastavka pri školjki ker je tako narejena, tako da školjka je bila v luftu za 10cm ko sem postavil v odtok. potem sem z olfo odrezal en del te gromozanske manšete, tako da sem nekako dobil navadno manšeto dolžine med 6-7cm potem jo lepo nastavim na školjko in skušam postaviti školjo z manšeto v odtok, pa seveda je toliko debela(sem jo zelo na tesno komaj pritrdil na školjko) da je bila luknja v odtoku enostavno premajhna, sem skakal po školjki samo da bi padla v luknjo, pa ni šlo. Tako da bi rabil, eno zelo tenko tesnilo morda milimeter ali dva, ker to ima vsaj 3-4 milimetre , pa še tiste kar debele okoli ima,okoli oboda manšete, tiste raze, kot vijak, , če veš kaj mislim, da manšeta lepo sede v luknjo. potem sem to pustil na miru in sem nekako z eno zelo švoh bor mašino zvrtal luknje, vsaj toliko da sem videl, da rešim zadevo z vijaki, da bo pač školjka vsaj nazaj pasala kot je bila na isto mesto. To mislim, da mi bo celo uspelo, samo bom rabil močnejšo bor mašino, da vijake globoko pritdim, mislim, da školjka bo sedla na isto mesto, tudi če ne dobim bolj tenke manšete, navadne, da bo morda glih sedla školjka v luknjo. sem pa razmišljal, da bi na manšeto kar pozabil, pa morda tisti milimeter ali dva lufta med luknjo in školjko, predno postavim na mesto namažem s silikonom, pa mislim, da bo tudi zadihtalo, brez manšete.
pa notri v luknji odtoka in v školjki, je bilo nekaj čudnega, nekako posušeno, ki je odpadalo, upamd a je to kamen in ne kaj drugega
lahko bi tudi tisti vložek, ki je notri v ploščicah odtoka zamenjal, malo širšega, samo tisto se raje ne pipam, da ne bo štala.
potem sem se še malo igral z cevjo, ki sem jo kupil, in sem nekaj podrezal spodaj, kjer gre cev v kotliček, in sprozil, kot da bi vodo potgnil, malo mi je kopalnico zalilo ampak okey, ni trajalo dolgo, par sekund.