Hvala za prijaznost. Ampak sem tik pred ciljem še 100 karma točk in jih bo spet 2000 da jih zamenjam za en končan torrent in potem bom pod 40%. Bom pa vzel na znanje v prihodnje, če spet kaj zeznem. Hvala za ponudboLahko bi vprašal, jaz imam karme 121.000 pa bi ti kaj odstopil.
Haha, pa kaj si ti nor ....Še klanjat se vam moramo? Lepa beseda, lepo mesto najde, kar pa to tu ne velja. Vi ki te tukej že par let in se imateza nekaj več. Če ne pišem še ne pomeni, da me tu ni ....možno je tudi, da sem bil pred tabo (mobisux) in sem geslo za svoj stari nick tukaj pozabil. Ne morem verjet kakšna nadutostInvajt ni ravno samoumeven, sploh pri novoregistriranih in takih z par posti v par letih.
Jaz sem se ravno včeraj s tem jezil. Treba je odpret port na modemu, in pogledat koliko ima router na internetni strani ip da se pravilno forwarda. Na PCju najbolje tudi izklopit firewall. Ko dela, pa še na koncu FW na PCju porihtat. Meni odjemalec napiše da so porti odprti (pred nastavitvami mi še ni).Port used for incoming connections nastavi na neko fiksno številko tam med 10.000 in 60.000, spodaj označiš "use UPnP/NAT-PMP port forwarding from my router in bi to moralo za osnovo biti dovolj. Lahko se sicer še pogleda, če je v modemu označena opcija, da uporablja UPnP, vendar bi, če je port pravilno preusmerjen moralo delati tudi brez.
Če imaš kak poseben antivirusni program, poglej še to, da te slučajno ta ne zafrkava. Če uporabljaš uTorrent se pa tudi ta včasih obesi in ne spusti uploada. Pomaga, da ga zapreš in na novo odpreš.Mater, zakon, jaz se trudim. nisem še blokirana, ampak tole meni ne dela, kot je treba. odprla port na modemu, na routerju, na firewallu, poleg tega, da sem tukaj že itak aplikacijo že zdavnej skozi spustila. gre nikamor, teži skos. delam si delo, ene dva FL sem dol dala, ki jih sploh nimam namena gledat, z veliko odjemalci. Dol 3GB pade v minuti, gor ne gre nikamor. seje/ne seje/nepovezljivost.
Sem obljubila, da ne bom samo stegnila, ker tukaj bi že zdavnaj. pri tok dela, kot sem si ga naložila s tem in spremljanja, kaj se dogaja, pa še nič dobrega, bom najbrž nabavila tiste karma točke, da se na nulo spravim in da se več ne ukvarjam tem.