Jaz še nisem dobil povabila, tako da lepooo lepooo prosim za enegakaj potrditveni mail ste vsi dobili, jaz že en uro čakam?
Upam, da si se priajvil na mojblink.si. Tisti, kateri ti je poslal kodo te mora tudi potrditi. Jaz sem preverjal in moje nisi uporabil. Jo bom dal urko99 -tu.kaj potrditveni mail ste vsi dobili, jaz že en uro čakam?
Upam, da si se priajvil na mojblink.si. Tisti, kateri ti je poslal kodo te mora tudi potrditi. Jaz sem preverjal in moje nisi uporabil. Jo bom dal urko99 -tu.
Ti pošljem drugo na ZS.sem se dvakrat poskušal na mojblink.si, pa tudi za kdo je napisano, da je v redu. Sedaj pa mi napiše, da je koda že uporabljena.
Zdej pa spet neBtw, Partis že spet deluje
ja, optikoSamo za informacijo, imaš dobro internet linijo..?
Sem ti poslal. Glej, da boš imel pozitiven ratio, pa malo si preberi pravila..ja, optiko
super ... hvala ti. se potrudim, da bo vse štimaloSem ti poslal. Glej, da boš imel pozitiven ratio, pa malo si preberi pravila..
še vedno bi prosil za kšn invite, sedaj ko je partis nazaj, sem slikal moj ratio.tudi potrebujem invite za mojblink na grega343@gmail.com. hvala!