Pošlji mi svoj mail na ZS.Helou, srecno in zdravo usem. Prosil bi za invite za mojblink. Vcasih sem ga imel, in vrjetno so zaradi neuporabe zbrisali račun. Hvala 100000x
Pošlji mi svoj mail na ZS.Helou, srecno in zdravo usem. Prosil bi za invite za mojblink. Vcasih sem ga imel, in vrjetno so zaradi neuporabe zbrisali račun. Hvala 100000x
Oj, hvala vseeno. sm dubu od kolegaPošlji mi svoj mail na ZS.
e-mail prosim.Helou, srecno in zdravo usem. Prosil bi za invite za mojblink. Vcasih sem ga imel, in vrjetno so zaradi neuporabe zbrisali račun. Hvala 100000x
e-mail prosim.Živjo. Če ima kdo viška en invite za mojblink bi se tudi jaz priporočil.
Kaj, ko bi jim skušal razložiti, kaj je seedbox in za kaj je uporaben?Včeraj povlečem dol prvi torrent in ga dam v seedbox - v profilu mi že piše, da uporabljam 2 IP-ja. Danes je bil brez opozorila račun že onemogočen. Jebeš ta mojblink, niti ne bom več prosil za invite, mašine pa tudi ne mislim laufat 24/7 če že plačujem za seedbox.
Vseeno hvala zanj, škoda, da je šel v nič
fantje kaj se greste vi..potegnem torrent dol iz vase strani ne od drugodtakole je
Kdor ne more dostopat do strani MOJBLiNK.SI - Verjetnost za blokado je v tem, da ste potegnili torrent iz drugega trackerja, ki ima naš announce naslov v sledilniku, ki pa ni vaš. Uporabniki našega trackerja pa ne bodo sejali torrente za druge trackerje, ker prihaja do netočnih podatkov v klientu in v njihovih profilih, pa so potem pritožbe. Drugi trackerji naj samo poskrbijo za svoje resurce, ali pa zaprejo "štacuno", tukaj je govora predvsem o fake blinku ( ORG. partis pro ...)
ZBRIŠITE torrente iz sejanja in enemu izmed moderatorjev tukaj sporočite up.ime pa se bo zadeva uredila