Mnenja o tem prenosniku

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja..ampak smo v eni drugi temi ugotavljali, da je tu dokaj veliko "malega tiska" in da bi naj to dejansko pomenilo za nekaj primerov letno, in ne za vse.

bom probal poiskati.
Kakor je meni znano velja za vse, zaenkrat še ne poznam primera, da bi bila zavrnjena, razen če se kupec ni registriral.

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
Je že dejansko kdo uveljavljal No matter what ? Je šlo gladko skozi ?

Brat pa išče 17" do cca 800 € (+- 50 €) in se je zaletel v tega HP 4710s . Je še kateri boljši kje z ločeno grafiko in P8700 proc ali podoben, predvsem druga znamka, ker meni HP kot znamka
sploh ni všeč.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
ni nujno, da je grafična ločena, torej preko MXM vodila. ene grafične so pač le čipi, prilotani na ostalo plato. ampak verjetno si mislil to, da grafična ni intel, torej "integrirana".

poglej nove modele, 15.6", widescreen 16:9 zaslon..če bo dosti gledal filme, itd..je boljša izbira kot 17"

oz..počakaj na 22 oktober, takrat bo prišla poplava novih modelov, ker vsi čakajo na win7, pa tudi kakšni stari znajo bit v akcijiskih ponudbi, da se spucajo lagerji

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Jaz vem za približno 10 primerov (največkrat počen LCD), ki so šli gladko skozi in za enega, ki je bil zavrnjen (ker no matter what garancija ni bil registrirana).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
verjetno za naše razmere take sile res ni, ko se ne proda dosti, a kje drugje, pa bi se že znalo poznati tisto pravilo, ki sem ga kopiral...

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
moram priznati da se mi vse skupaj res že zdi zabavno in poučno od tebe sem se namreč naučil da plastik svetleče pomeni čip in zanič... sploh ko si izpostavil low end računalnike... po tvojih besedah bi si mislil, da delajo ostali proizvajalci low budget iz magnezija... no zdej pa najbolj zanimiv detajl low budget plastika je pri Toshibi nesvetleča mid to high pa glossy shine in prodaja se ko hudič... če bi bil kompetenten pri tej stvari bi tudi vedel kakšen delež nosi Toshiba v consumer segmentu... lahko pa narediš eno malo raziskavo in se podaš v trgovine in povprašaš ter izveš iz prve roke kako je... mimogrede testiraj še kako ljudje zaupajo no matter what, če dobiš kakšnega nesrečnika pa naj ti pove še kako zgleda postopek po katerem se dobi refundacija...

vse to prosim naredi prej potem začni bučke prodajat... mimgrede pa mi še povej kdo ima najboljše low end modele, ker te le ti najbolj šečejo in še koliko stanejo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
HP, Dell, Acer..šele potem je toshiba ... nekje skupaj s lenovo

ne vem kaj bi rad dosegel s preferiranjem toshibe, a morda delaš za njih al kaj?

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
zdej bom poklical še devetletnega sina da še on prebere to... se bova uscala od smeha oba skupaj

for the record s Toshibo sem na nek način povezan, vendar ne samo z njo in ko sem slišal toliko neumnosti na kupu od nekoga ki ne zna izreči kaj več kot sony sem se moral oglasiti

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
potem pa ni čudno, da se zblojeno preferira toshibo
smile-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
preferira??? kje si to prebral...niti približno toliko kot ti nabijaš o sonyu čeprav očitno ti je ta svet španska vas...
v kar sem se utaknil so bile samo nebuloze in neresnice ki si jih pisal... če bi podobno govoril o drugem brandu in bi bil sam seznanjen o tvoji zmoti ali nevednosti bi ti ravno tako skočil v besedo in popravil in te seznanil z realnostjo...

ti si s sonyem filaš ego in upravičuješ svoj nakup jest pa če se ga lotim bom z njim služil in ne samo blebetal

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.041
113
torej ni res, da je "no matter what" bolj ko ne nateg, in le lepo zapakirana zadeva?

pogoje sem dal, in ni videt, da je ravno no matter what...marsikaj mora bit, da se upošteva.

opozoril sem le na "nateg", da ne bi potem ljudje jamrali kako so bogi...

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.267
113
zavrnjen ni bil še niti en registriran no matter what to si slišal že iz dveh koncev o kakšnem nategu blebetaš,,,, poslušaj že enkrat kar se ti reče in se drži svojega posla ker ta o katerem želiš pametovat ti ne gre od rok... nekaj stvari ti v osnovi ni jasnih pa nima veze tukaj kateri brand je vmes ampak zakonitosti trga in odnosi na relaciji vendor-distributer-point of sale. če bi ti bile te stvari jasne potem nebi blebetal o nategu

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Od tistih, ki so se v roku 1 tedna od nakupa registrirali res ni bil niti eden zavrnjen in tudi dvomim, da bi si Toshiba kaj takega privoščila. Glede na to, da gredo nekaterim tudi toliko na roke, da po preteku garancije odobrijo garancijsko popravilo, sem prepričan tudi v to, da bo no matter what akcija potekala brez težav.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kakor je meni znano velja za vse, zaenkrat še ne poznam primera, da bi bila zavrnjena, razen če se kupec ni registriral.
S tem, da je ta registracija en biser. Nekih pet opcij je (OK, tri), katera se po imenu NOBENA ne ujema z reklamo.
Tak da sem na koncu kontaktiral predstavnika v Slo, da mi potrdi, če je prav registrirano ali ne. Saj je šlo skozi (baje), ampak vtis je bolj tak...

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
No ja, meni se registracija ni zdela zapletena.
Greš na www.trust-toshiba.com (kar piše na priloženih listih), izbereš slovensko zastavico, nato klikneš "Registrirajte svoj prenosni računalnik" in to je to
smile-1.gif
A res? Meni sploh ne pusti pisati, razen če prej neko drugo garancijo ne uredim.

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
najprej moraš računalnik imensko registrirat, da pridobiš drugo leto normalne garancije. Potem pa še registracija "No matter what". Če si kupil toshibo z Visto imaš na namizju ikono za registracijo računalnika, najprej to zaženi potem pa še "No matter what"

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Saj to pravim. Da je namesto, da je:
- preprosto (izpolniš en obrazec)
- komplicirano (več obrazcev je, ki jih moraš izpolniti v pravilnem vrstnem redu)

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Bom kar tole temo malo izkoristil...

Iscem prenosnik za do 1k EUR. uporabljal se bo pretezno za delo v office, obcasno malce photoshopa ter kaksen film...Zazeljeno je, da je v ceno vkljucen OS. Kaj bi vi kupili za ta denar?