Mnenja o tem prenosniku

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
HP pa ima najbolj zoprne tipke od vseh laptopov, namreč njihove tipke se ne pogreznejo cele ampak samo spodnji del, kar je velik minus. Poleg tega so premehke.
Mogoče na kakem modelu. Na vseh gotovo ne.
Je pa res, da proizvajalci včasih "eksperimentirajo" in dajo vse mogoče neumnosti v proizvodnjo...

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Nič posebnega, lastnosti, itak pa sem pred neta pregledal po dolgem in po čez. Zame je čist ql, http://www.bigbang.si/racunaln...t4200-3gb-320gb

Me pa neki zanima. Nadgradnja preko http://laptops.toshiba.com/windows7upgrade-learnmore Se splača in kdaj potem dobiš možnost vem oktobra, a preko neta, a dobiš disk. Za 29,90 se mi zdi kar super.

No tudi sam sem prejšnji teden nabavil ta prenosnik (prejšnji Asus je po 2 letih izdihnil)
rolleyes-1.gif
, si že podaljšal garancijo na 3 leta preko Toshibine strani! Če si, kako?

Hvala za odgovor!

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Imam dve leti garancije, ampak tip v big bangu mi je rekel, da če registriram prenosnik na toshibini strani dobim še eno leto garancije zraven! "No matter what" se imenuje tale garancija!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
tisto je druge vrste "garancija"

ne vem, če se sploh splača registrirati
wink-1.gif

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Pomoje se splača, saj ti v primeru, če v roku enega leta izgubiš službo, vrnejo denar, imaš kritje za primer nenamernih poškodb, kritje za primer kraje!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
Ja..ampak smo v eni drugi temi ugotavljali, da je tu dokaj veliko "malega tiska" in da bi naj to dejansko pomenilo za nekaj primerov letno, in ne za vse.

bom probal poiskati.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
Evo..tako je rekel Numy:

Citat:

Za to sem si natančno prebral pogoje in je ta bolj nateg od 'se zgodi'. Enostavno povedano, število škodnih primerov iz te akcije je omejenih, npr. če že prevečim pred teboj zadeva crkne ali jo sunejo, tebi enostavno zavrnejo zahtevek, ker je fond že prazen.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Saj ok, škodit ne more! Sem ga registriral, predvsem za to, ker je eden od družinskih članov bolj tko s službo, in če ostane brez nje... Poskusiti ni greh, saj ne stane nič!

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
Prav da registriraš, ampak ne pozabi, potrebna je imenska registracija in izguba službe velja potem zate, ne za družinskega člana. Drugače ga registriraj na tistega člana družine.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.268
113
povej kako zgleda ko si tako omejen da v primeru, ko dobiš uporabno darilo tega enostavno vržeš stran... namreč da ti pojasnim kaj stran mečeš

1. opcijo da v 14 dneh zadevo vrneš nazaj ne glede na vzork
2. opcijo da v primeru odtujenega računalnika dobiš nazaj povrnjeno vrednost
3. opcijo da ti zadevo popravijo kljub temu da okvara ni predmet garancije... fizične poškodbe ali podobno...
4. opcijo da ti povrnejo kupnino če izgubiš službo (natančna obrazložitev na kakšen način se to prakticira)

torej se splača ali ne

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.268
113
aha torej je problem drugje... zadeva mu gre v nos ker mu odžira promet saj svoje robe ne more toliko ven spravit

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
dvomim, ker toshia tega ni naredla zaradi tega, ker bi bili dobrodelna ustanova, ampak zato, da pritegnejo več kupcev..če jim je že prej šlo slabo, roba pa še vedno enako slaba, pomeni da mora bit nekje hakl, drugače bi s tem delali še večji minus.

načeloma je zavarovanje pri zavarovalnicah še vedno boljša izbira, tam ni drobnega tiska, je pa premija res toliko višja

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Citat:
Uporabnik __X__ pravi:
Prav da registriraš, ampak ne pozabi, potrebna je imenska registracija in izguba službe velja potem zate, ne za družinskega člana. Drugače ga registriraj na tistega člana družine.

Sem registriral na tistega člana družine!

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.268
113
če bi imel opravka potem bi videl kdo je v ozadju tako lapaš na pamet in brez osnove

zanimivo je tudi tvoje stališče brandu da pa ne veš kako slabo oz dobro jim gre je pa povsem jasno... očitno pa tudi ne veš kakšne so razmere na slovenskem trgu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
kakšno stališče brandu? je morda začela delat toshiba boljše "osnovne" modele, ali so še vedno vsi plastik svetleči?

če bi bil nekdo v ozadju, bi to verjetno pisalo v pogojih, saj bi potem ljudje jemali zadevo bolj resno, ali ne? verjetno je kakšna zavarovalnica, a je zgleda ena "večjih", kako so pa popadale zavarovalnice v ameriki pa vsi vemo.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Imam dve leti garancije, ampak tip v big bangu mi je rekel, da če registriram prenosnik na toshibini strani dobim še eno leto garancije zraven! "No matter what" se imenuje tale garancija!
No matter what garancija velja 1 leto od dneva nakupa! Registrirati se moraš najkasneje v 1 tednu od nakupa , drugače No matter what garancije propade!
Uveljaviš jo pa lahko zaradi kakršnekoli fizične poškodbe (če ti npr. omara pade na prenosnik, če ga poliješ, itd...).
Pravtako dobiš v primeru izgube službe ali pa kraje prenosnika povrnjen denar.