Misica - zdravnica?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik skala pravi:

aja pa je kdo preveril njeno nemščino in/ali angleščino? oziroma v kakšnem jeziku tam študira?

Poznam študentko, ki študira strojništvo na Portugalskem. Predavanja so v avtohtonem jeziku, katerega ne pozna.

Bognedaj da ta projektira kak šrauf.
bonk.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.780
1.556
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Naj ji nekdo po latinsko reče, da je lepa kot gobavec, pa bo takoj jasno, če študira medicino.

Dovolj bo že, če jo vprašajo, če je letos v zadnjem letniku. In ko bo rekla da ja, bo jasno, koliko je ure...
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/namisljena-studentka-ponosno-predstavlja-slovenijo.html

''22-letna plavolaska se sicer želi dobro pripraviti na finale, zato nima časa za druge stvari, na primer novinarska vprašanja. ''Nina je v Moskvi sredi priprav na Miss Universe in do svetovnega izbora ne bo dosegljiva za izjave medijev,'' je pojasnila predstavnica za stike z javnostmi slovenskega izbora Kaly Kolonič, ki se s slovensko misico redno sliši. Posredovala ji je tudi naša vprašanja o njeni izobrazbi, ki pa so za zdaj brez odgovorov.''

Samo res, odgovor na vprašanje bi ji res vzel ogromno časa in energije
bonk.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Pedantnim Nemcem smo zato poslali nekaj vprašanj, a dobili smo le en odgovor. ''Nina Ðurđeviæ ni registrirana kot študentka Medicinske fakultete Charité – Universitätsmedizin,'' je sporočila tiskovna predstavnica Julia Biederlack. Ali je potrdilo ponaredek, niso želeli potrditi ali zanikati.

hysterical-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ma dej, kaki fail je to od ženske. Nima niti jajc priznat, da se je zmislila.

Čeprav, eh, jst sem neumen, pozabljam da smo v Sloveniji, deželi dementnih ljudi s spominom kot zlate ribice. Pozabljamo napake politikov, gospodarstvenikov ki so zafurali balkansko švico, bomo pa ja v parih tednih pozabili tudi tale fail butaste blond wannabe zdravnice..
rolleyes-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Eh, na tekmovanju pa bo še kje izjavila, da sovraži neiskrene ljudi in lažnivce.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kaly Kolonič.
Kva?
confused-1.gif

Kaly Kolonič
hysterical-1.gif

Jest grem isto sekundo na UE po nov ime.
Pa ne morš bit Kaly Kolonič, no
hysterical-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A to je kot indijska boginja smrti, al kaj? Kali...
bonk.gif

To je kot bi ti bilo ime Medeja... Nomen est omen...
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Je pa verjetno ...sica
smile-1.gif

Tako da čisto ni lagala.

Sicer pa sem tekmovanju bežno prej videl v lokalu in na prvi hip mi je zmagovalka delovala kot da ima 40 let+ in 2m.

Steven Tyler pa medicinski fenomen, kolko je požrl koke, pa še nima belih las
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Je pa verjetno ...sica
smile-1.gif

Tako da čisto ni lagala.

Sicer pa sem tekmovanju bežno prej videl v lokalu in na prvi hip mi je zmagovalka delovala kot da ima 40 let+ in 2m.

Steven Tyler pa medicinski fenomen, kolko je požrl koke, pa še nima belih las
smile-1.gif
mene nova misica tudi spominja nanj. enormna kvadratna usta...
grims-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.758
6.527
113
Smo pa Nino opazili na odru takoj ob razglasitvi zmagovalke, ko je pridno, kar na odru, s telefonom v roki fotografirala Gabrielo.

aplauz.gif