Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
najprej sem dolžan opravičilo blackberryju, ker sem mu napisal, da je novica o miss universe in njeni izobrazbi bedasta - izgleda, da gre za vprašanje državne varnosti, in da bo med slovenske novinarje padla prva Pulitzerjeva nagrada:
http://www.siol.net/scena/estrada/svet_slavnih/2013/10/nove_neresnice_mis_universe_slovenije.aspx
Citat:
S pomočjo vas, naših bralcev, smo kar hitro lahko ugotovili, da naj Ninine fotografije ne bi bile s fakultete Charite, ki naj bi jo obiskovala, pač pa iz berlinskega muzeja zgodovine medicine. Tako lahko na fotografiji zgoraj vidite Nino v domnevnem študijskem elementu in razstavni eksponat iz muzeja, ob katerem se je misica fotografirala, da bi nam prikazala svojo študijsko vnemo. Naključje?Citat:
A kako je Nina pridobila izkaznico za fakulteto Univerze v Mariboru, na kateri je nimajo v evidenci, ni jasno. Za odgovor o tem, kdaj in kako so Nini izdali kartico, ki nam jo je predložila kot dokaz, da študira na Univerzi v Mariboru, smo zaprosili tudi izdajatelja kartice ISIC. Odgovor še čakamo.
Res je bedasto, da se s tem sploh ukvarjamo, vendar se mi zdi še bolj bedasto, da si nekdo laže in to javno po tv-ju v dobi tehnologije in interneta, ko je vse oddaljeno samo par klikov miške.
Še vedno upam, da punca ne laže, ker če je ponaredila uradne listine, je to kaznivo dejanje in lahko faše kazen, morda bo mahoney vedel več o tej temi, kakšne so kazni in posledice.
Lp vsem
Black