Kopiram iz 24kur:
gombockaalenka 24.10.2013 20:35:53 20
21
1
Slovenija potrebuje vsak dan novo Alenko Koren Gomboc (ono iz SDS). In zakaj je Nina Ðurđeviæ nova Alenka Koren Gomboc, preverite? 1. prodekan Medicinske univerze Charite v Berlinu je Claudia Spies in ne Manfred Gross, kot je napisano na potrdilu ki ga je priložila Nina Ðurđeviæ, 2. uradni zananstveni naslov v Nemčiji se ne piše tako kot v Sloveniji prof. dr. ime in priimek, kot je zapisano na potrdilu, ki ga je priložila Ðurđeviæ, ampak univ. -prof. dr. ime in priimek (univ. -prof. dr. Claudia Spies), 3. uradni naziv je Universitatsmedizin Berlin Charite, kar pomeni da na uradnih dokumentih ne bo pisalo da gre za fakulteto (Medizinische fakultet der Charite), ampak gre za univerzo, 4. Manfred Gross pa je sicer direktor foniatrične klinike na imenovani Berlinski medicinki univerzi in je tudi dvojni doktor, kar tudi pomeni da bi se na uradnih dokumentih moral podpisovati s celotnim svojim naslovom, Nina Ðurđeviæ tako da po mojem lahko kar pozdraviš Alenko Koren Gomboc.
Tomazlj 24.10.2013 20:11:57 46
48
2
Fantje in dekleta, predvsem pa gdč. Nina in novinarji 24 k(ur). Glede na to da imam eno zelo dobro znanko v Nemčiji, ki je, glej ga zlomka, študirala medicino prav na tej medicinski fakulteti (sicer pred kar nekaj leti) in je danes izvrstna zdravnica, sem ji za šalo to poslal in malce prevedel. Je pogledala, mi napisala da se je zgodbici prav pošteno nasmejala. Slike so iz medicinskega muzeja Charite, potrdila izredno neprepričljiva (beri ponarejena), vaj v muzeju študenti ne opravljajo, lahko pa ga obiščejo kadar želijo (seveda brez halje), o videzu študentke medicine, oziroma kodeksu urejenosti za študente da ne govori....... tako da, dragi novinarji in gdč. Nina, dajte ta članek dol, pa vsi skupaj čimprej pozabimo na to. Bomo pa držali pesti za dobro uvrstitev v Moskvi in seveda izredno reklamo ki jo bo nredila naši državi. Kako je že rekel tale menedžer, da ima ta prireditev več "tending tweetsow" kot oskarji
Ok, res ne razumem, zakaj bi se polnoleten osebek lagal o izobrazbi, res mi ni čisto jasno, kaj pridobiš v tem času tehnologije, ko lahko vsako stvar preverijo v roku 1minute...
Sedaj me pa res zanima, ali je študentka medicine ali ne?
Black