Misica - zdravnica?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
635182224238491845_faksimilethumb.jpg

vir: http://www.siol.net/scena/estr...em_studiju.aspx

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Oglasil se je tudi lastnik licence Miss Universe Slovenije Vladimir Kraljevič. Ta nam je povedal naslednje: "Nina je ambasadorka Slovenije v Rusiji, kjer predstavlja svojo državo! Slovenci se ne zavedajo tega! Tukaj ne gre za promocijo Nine Ðurđeviæ, temveč za promocijo Slovenije v svetu! Izbor prenaša 180 držav, gledanost je okoli milijardo, kar pomeni da gleda izbor vsak 7. zemljan! Trending Tweetsov lansko leto je bilo približno 21 odstotkov, kar pomeni, da je izbor Miss Universe prekosil
celo oskarje, ki so jih imeli 18 odstotkov!!!"

Res ali kaj? To sranje gleda milijardo ljudi?
bonk.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.780
1.556
113
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Kaj pa če dejansko obstaja možnost, da nekdo, ki ni končal gimnazije, in ki ga nikoli niso videli na fakulteti, dejansko naredi to fakulteto? A ne bi bilo čudno, da bi iz fakultete dejansko odgovorili, da je res v 3. ali 4. letniku, pa je še noben ni videl?

Če ni naredila mature s petimi predmeti, potem v našem izobr. sistemu vpis na MF ni mogoč. To bi bil potem enak oksimoron kot Marko Jaklič, ki je naredil doktorat, magisterij pa so mu potem vzeli, ker ga je preplonkal.

Kako je s tem v tujini pa bog ve. Pred dobrim desetletjem je bilo popularno, da so medicinske sestre po narejeni srednji hodile na faks v UK brez mature...
grims-1.gif

Btw., k dohtarju, ki pri nas ni sfolgal gimnazije je za hodit samo če si zdrav... najbolje pa še takrat ne...
rolleyes-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Še dobr, da obstajajo pedri, ker če meni taka reče da je dohtrca, pa magar pod rjuham
evil.gif
, bi ji vrjel.
Se strinjam. Taki bi se dal celo evtanazirat (Fukava, dokler me ne pobere
grin1.gif
)

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
who cares.
smile-1.gif

Ali je ta tudi doštudirala tam? Še sprejema paciente?
smile-1.gif

1880824-rebeka_zobarka.JPG

Priponke

• 1880824-rebeka_zobarka.JPG
    1880824-rebeka_zobarka.JPG
    9,1 KB · Ogledi: 137

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Kopiram iz 24kur:

gombockaalenka 24.10.2013 20:35:53 20
21
1
Slovenija potrebuje vsak dan novo Alenko Koren Gomboc (ono iz SDS). In zakaj je Nina Ðurđeviæ nova Alenka Koren Gomboc, preverite? 1. prodekan Medicinske univerze Charite v Berlinu je Claudia Spies in ne Manfred Gross, kot je napisano na potrdilu ki ga je priložila Nina Ðurđeviæ, 2. uradni zananstveni naslov v Nemčiji se ne piše tako kot v Sloveniji prof. dr. ime in priimek, kot je zapisano na potrdilu, ki ga je priložila Ðurđeviæ, ampak univ. -prof. dr. ime in priimek (univ. -prof. dr. Claudia Spies), 3. uradni naziv je Universitatsmedizin Berlin Charite, kar pomeni da na uradnih dokumentih ne bo pisalo da gre za fakulteto (Medizinische fakultet der Charite), ampak gre za univerzo, 4. Manfred Gross pa je sicer direktor foniatrične klinike na imenovani Berlinski medicinki univerzi in je tudi dvojni doktor, kar tudi pomeni da bi se na uradnih dokumentih moral podpisovati s celotnim svojim naslovom, Nina Ðurđeviæ tako da po mojem lahko kar pozdraviš Alenko Koren Gomboc.

Tomazlj 24.10.2013 20:11:57 46
48
2
Fantje in dekleta, predvsem pa gdč. Nina in novinarji 24 k(ur). Glede na to da imam eno zelo dobro znanko v Nemčiji, ki je, glej ga zlomka, študirala medicino prav na tej medicinski fakulteti (sicer pred kar nekaj leti) in je danes izvrstna zdravnica, sem ji za šalo to poslal in malce prevedel. Je pogledala, mi napisala da se je zgodbici prav pošteno nasmejala. Slike so iz medicinskega muzeja Charite, potrdila izredno neprepričljiva (beri ponarejena), vaj v muzeju študenti ne opravljajo, lahko pa ga obiščejo kadar želijo (seveda brez halje), o videzu študentke medicine, oziroma kodeksu urejenosti za študente da ne govori....... tako da, dragi novinarji in gdč. Nina, dajte ta članek dol, pa vsi skupaj čimprej pozabimo na to. Bomo pa držali pesti za dobro uvrstitev v Moskvi in seveda izredno reklamo ki jo bo nredila naši državi. Kako je že rekel tale menedžer, da ima ta prireditev več "tending tweetsow" kot oskarji
smile-1.gif

Ok, res ne razumem, zakaj bi se polnoleten osebek lagal o izobrazbi, res mi ni čisto jasno, kaj pridobiš v tem času tehnologije, ko lahko vsako stvar preverijo v roku 1minute...

Sedaj me pa res zanima, ali je študentka medicine ali ne?

Black

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Sicer je osebno ne poznam ampak glede na ti kar sem videl na lastne oči je
stupid-1.gif

Na Mariborskem otoku se je celo poletje sončila in hodla cela skurjena okrog. V klubu PlusMinus je delala kot hostesa, ki je cela skurjena in beli špurami od kopalk stala v bazenu pred klubom. Že ene 3 tedne nazaj mi je kolega razlagal, da mu je neki njen kolega reko, da se mala baje ful nosi in, da sploh noče poznat svojih sošolcev iz osnovne šole in da še sploh ni končala srednje šole. No evo, danes vidim, da je glede šole res kar se govori.

Popolna študentka mikrokirurgije
hysterical-1.gif