mikrovalvona

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ve kdo kje za kako akcijo, da bi jih meli........mogo bi si neke v službo nest, ker včasih ni cajta za na malco it ......pol je pa fajn., če si maš vsaj kje kaj za pogret ...... pa, da je čimceneje..... kolega rekel, da sem baje zamudi akcijo v lidlu, so jih meli za 60€ pa 3 leta garancije...... še ve kdo za kakšno trgovino oz karkoli, kak poceni prit, do nečesa solidnega?

tony

Guru
23. jul 2007
9.678
1.488
113
Za 60 EUR jih imaš ziher nekaj na izbiro v BigBangu... Seveda kupi navadno mikrovalovno, kombinacije grill+mikrovalovna ne rabiš...

Vsekakor pa toplo priporočam, da jo kupiš nekje, kjer jo boš lahko preizkusil... Da ne boš tako kot jaz, ki sem kupil ta prvo na polici, zdaj pa že 2 meseca poslušam, kako:
a) ob vklopu štroma glasno zapiska
hysterical-1.gif

b) ob vsakem pritisku na katerikoli gumb enako nagravžno zapiska
hysterical-1.gif

c) ob končanem gretju 4x še bolj smotano piska (enako kot šleperji, ko gredo v rikverc
hysterical-1.gif
)

Pravzaprav iščem dobro dušo, ki bi me je rešila... Dam za pol cene nove
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.678
1.488
113
Sem razmišljal tudi o tem, ampak nisem štromar in znam še kaj zj...
smile-1.gif

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Za 60 EUR jih imaš ziher nekaj na izbiro v BigBangu... Seveda kupi navadno mikrovalovno, kombinacije grill+mikrovalovna ne rabiš...

Vsekakor pa toplo priporočam, da jo kupiš nekje, kjer jo boš lahko preizkusil... Da ne boš tako kot jaz, ki sem kupil ta prvo na polici, zdaj pa že 2 meseca poslušam, kako:
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

c) ob končanem gretju 4x še bolj smotano piska (enako kot šleperji, ko gredo v rikverc
hysterical-1.gif
)

redface-1.gif

Maš tako kot jaz?Gorenje!
jezen.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.678
1.488
113
Ne, je deLonghi.
grin1.gif

Tistega, ki je to skup spravil bi bilo treba 2x okoli ušes... Mislim, zjutraj delam kakav in me vsakič vsega zalimanega skoraj kap...
bonk.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Tudi moja od Candy tkole piska .. Pa sploh nisem pomislil, da bi me motilo piskanje
frown-1.gif

Gledam na to kot nekaj, kar mora biti in pika
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz bi rad eno, ki je z nogicami vred visoka maksimalno 267 mm (raje pa še kak mm manj), pa da ne piha zraka navzgor, rabi pa samo za pogrevanje, torej v rangu do 60-70 €. Saj sem že kar nekaj modelov gledal, pa je zmeraj par mm preveč ali pa piha navzgor, kar ne morem zaradi viseče omarice nad njo. Da bi pa zdaj te omarice dvigoval, to mi pa ni ravno po godu.

Hudič je, ker moram dejansko z metrom laufat od enega do drugega razstavnega eksponata, ker na tiste informacije na embalažah je treba vzeti nekaj mm rezerve (v eno ali drugo smer). Iskanja po internetu pa po dimenzijah nekako ne omogočajo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja tole piskanje zna res bit nadležno....extra vjutro za tem, ko ti že bodilka požre živce
smile-1.gif

Za v službo pa mi je tak vseeno, pa makar jingle bels odpiska po koncu
smile-1.gif
Važno je da bo delala in da se ravno ne pokvari takoj...... moram it malo okrog po bb-ju in podobnih pogledat ......

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.535
444
83
Ma fak je tole v kuhinji .
Se dere napa, se dere pečica, se dere kuhalna plošča, se dere pomivalc, se dere hladilnik...
pa vsi skorajda enako, da včasih sploh ne veš za kaj gre

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif
)

redface-1.gif

Moja tud samo cvili
jezen.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zakaj človek, ki hodi na dializo (težave z ledvicam), ne sme jesti hrane iz mikrovalovke??

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Evo nabavli zaj to od gorenja, ki je bla v šparu v akciji....... za 45€..... mislim, da bo služila svojemu namenu...... ni neke bogvekaj z xy funkcijami, ampak važno je, da ona segreje meni malco
wink-1.gif
Na še na koncu zacingla "prelep" zvonec..... pa sploh obstaja kak mikrovela, da nima tega pofu.... zvonca na koncu?