Cel kup jih je...se pozna toplo vreme...
https://reporter.si/clanek/slovenij...TotESCvMugL5NJGv5SDoUZCj-BoUqU-Vps0RRZcUyhtWc
https://reporter.si/clanek/slovenij...TotESCvMugL5NJGv5SDoUZCj-BoUqU-Vps0RRZcUyhtWc
Dajmo nekaj razčistiti.Res je, da levica tako sovraži desnico, RKC in krščanstvo, da je pripravljena odpreti vrata islamu, pa četudi to pomeni obrezovanje deklet, kupovanje deklet, pobijanje gejev, ...... Težko verjeti, a tako je videti po zapisih levičarjev.
Res je, da levica tako sovraži desnico, RKC in krščanstvo, da je pripravljena odpreti vrata islamu, pa četudi to pomeni obrezovanje deklet, kupovanje deklet, pobijanje gejev, ...... Težko verjeti, a tako je videti po zapisih levičarjev.
Spet nekaj kvasiš brez veze. Vsaj v Keniji obrezuje dekleta neko krščansko pleme, ker je to njihova predkrščanska tradicija. Tudi če je neko pleme muslimansko, je to njihova pred muslimanska tradicija, ker obrezovanja deklet noben islam ne predpisuje. Pri nas dekleta prodajajo Cigani, pa večjih katolikov od njih še nisi videl. Kar pojdi kdaj 15. avgusta na Brezje, pa boš to doživel. Gejev v normalnih islamskih državah tudi ne pobijajo.Res je, da levica tako sovraži desnico, RKC in krščanstvo, da je pripravljena odpreti vrata islamu, pa četudi to pomeni obrezovanje deklet, kupovanje deklet, pobijanje gejev, ...... Težko verjeti, a tako je videti po zapisih levičarjev.
Kenijo zapretSpet nekaj kvasiš brez veze. Vsaj v Keniji obrezuje dekleta neko krščansko pleme, ker je to njihova predkrščanska tradicija. Tudi če je neko pleme muslimansko, je to njihova pred muslimanska tradicija, ker obrezovanja deklet noben islam ne predpisuje. Pri nas dekleta prodajajo Cigani, pa večjih katolikov od njih še nisi videl. Kar pojdi kdaj 15. avgusta na Brezje, pa boš to doživel. Gejev v normalnih islamskih državah tudi ne pobijajo.
Torej je vse tvoje izvajanje ena velika laž.
Najbrž brezmadežno spočetje kot srbska predsednica vlade.Kako pa take pridejo do otrok? S pomočjo Svetega duha ali svetega Mohameda?
čebelice in rožice........bom lažje takole.....Kako pa take pridejo do otrok? S pomočjo Svetega duha ali svetega Mohameda?
Mimogrede, v Keniji je obrezovanje deklet strogo prepovedano in kršilci, če jih seveda dobijo, plačajo visoke kazni. Je pa to, kot sem napisal, tradicija v nekaterih plemenih, ki je ne morejo izkoreniniti.Kenijo zapret
ker obrezovanja deklet noben islam ne predpisuje
Še sredi Evrope so jih odkrili, ko so to delaliMimogrede, v Keniji je obrezovanje deklet strogo prepovedano in kršilci, če jih seveda dobijo, plačajo visoke kazni. Je pa to, kot sem napisal, tradicija v nekaterih plemenih, ki je ne morejo izkoreniniti.
Saj si poznavalec Korana, pa mi prosim navedi kako suro, ki zapoveduje obrezovanje deklet.Si prepričan?
Saj si poznavalec Korana, pa mi prosim navedi kako suro, ki zapoveduje obrezovanje deklet.