?Zakaj pa tega nisi prej objavila če si vedela?
A zdaj moram na tvojo zahtevo voditi črno kroniko ali kaj?
?Zakaj pa tega nisi prej objavila če si vedela?
Zakaj pa tega nisi prej objavila če si vedela?
Zakaj potem ne linkaš tvojih virov?
?
A zdaj moram na tvojo zahtevo voditi črno kroniko ali kaj?
trije linki se tebi niso pokazali? Nalepim še tiste iz Nove, reporterja in demokracije?Zakaj pa bi delala slabo reklamo ljudem, ki jih sicer zagovarja? A dej ga no srat
Tudi njen zadnji reply na to tvoje vprašanje ti da vedeti, da bo objavila zgolj in samo kar ji je v interesu in nič drugega.
trije linki se tebi niso pokazali? Nalepim še tiste iz Nove, reporterja in demokracije?
Tvojega pa sicer še čakamo.
Nihče se ni zabadal, samo dva migranta sta si čez plot jezik kazala. Je to dovolj za NoroTV?
Poglej, edina zadnja uradna novica v tem v zvezi je stara deset dni in se nanaša na lanski zločin. Gre za sojenje. To je to.Ne, google mi ne najde nobenega zadetka v obliki članka na temo zbadanja v MB in z današnjim ali včerajšnjim datumom. Eno leto stare zadeve me pa ne zanimajo v kolikor ti je to prej uspelo spregledati.
Moj primarni vir za to zadevo pa ni relevanten, ker, (pišem že drugič) je dvomljive narave in dopuščam 50:50 šanse za real or fake news. Boš zdaj sprocesirala to ali še kar ne? Še v tretje ti tega ne mislim več razlagat.
Pazi na jezik, da ne boš spet jokal zaradi policije.Če so se spet hallal klali bo najprej novica v zaprtih FB skupinah kjer nimajo dostopa razne jagebabe. Nato se bo novica razširila na tvitter kjer jo povzamejo mediji in čez kakšen teden potrdi policija po ukazu iz murgel in roga.
Poglej, edina zadnja uradna novica v tem v zvezi je stara deset dni in se nanaša na lanski zločin. Gre za sojenje. To je to.
Če pa ti postavljaš nedefinirana vprašanja in obenem pišeš kakor pač pišeš, plus tega ne izdaš svojih virov ker so kot ti trdiš dvomljivi, nam pa hkrati očitaš da vesti prikrivamo, potem pač bog pomagaj. S tem poveš več o sebi kot o meni.