Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.283
113
Kaj če bi vi te Zmenkarije in spoznavne klepete preselili kam drugam? Razen če se smatrate za migrante v SLO, potem pa kar nažigajte dalje. Eno je post ali dva na offtopic, drugo je pa nabijanje več strani off-a...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa - sej je v redu. Tema je o migrantih, jaz sem pa čisto vsak dan konkreten migrant, po celi Slo me nese. Zvečer pa domov, k naši (včasih je lubca, včasih pa tastara, odvisno kako pravkar luna sije).

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nič od tega ni na Štajerskem!

Štajerska je do konjiških tunelov in Pohorja - basta. Raje klajn und fajn, kot pa one okoli Cjela in južneje zraven vlačit!

:aplauz:, Bravo. Točno to jaz naši že cel življenje dopovedujem, ona pa meni nazaj, da je štajerka. :D
In tako imam prečudovit razgled čez Savo nazaj na Kranjsko ... tam kot sem bil doma. Pa še malce bolj pohlevno štajerko imam v bajti (ji še nista oba roga do konca zrastla, tako kot je to malce višje :evil: ) .

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kizla.....kuzla.....Štajerka namesto psa.....menjaš ženo za pujsa?
Je to to?

Bravo, jaz vem da si potencial. Že od samega začetka vem! :D
Toda - precejšnja napaka, kizla je kar kuzla, ja, nič naših dam zraven vlačit.

Sedaj pa še prevedi : "Glej, ko miha po lifti leti !"

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ne morem js vedet, ne smem u gostilno, skor nikol, edino ko pridejo gospot župnik na obisk, mi pa dajo za pivo in rečejo, ni treba prej domu hodit dokler dol ne zaprejo .
Sem vedno vesel našega gospota župnika.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.