Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.983
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
Saj ne vejo, kaj bi radi ti jurišniki-v glavah imajo drek, izcedek pa prelivajo na tipkovnice..
Jančič je za bedake lepo napisal

Skupine iz SFRJ zahtevajo status manjšine v Sloveniji: dodaten denar in pravice. A se reducirajo po pripadnosti naciji? Dajte malo premisliti in ne pretiravajte. Efekt pretiravanja je obraten, je žalitev za ljudi tukaj, ki so se v preteklosti žrtvovali, da so obstali.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Selim v to temo.
z okupatorji Evrope
še ribje konzerve si jim delila, kar pa je najslabše, prijazna si bila z njimi, da so potem domov klicarili, -pridite, neverne psice se nam ulizujejo, koze pustite doma, tu boste prave fukali,
al kak misliš da oni gledajo na prijaznost ženske, že to je za njih nepojmljiva razvratnost, da ,,pomanjkljivo oblečena,, in nepokrita paradiraš okoli njih in celo komuniciraš z njimi.
Sploh se vam sanja ne, kakšne signale jim dajte in kašne so posledice
Kje si to pobral te info? Od Kiny?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Skupine iz SFRJ zahtevajo status manjšine v Sloveniji: dodaten denar in pravice. A se reducirajo po pripadnosti naciji? Dajte malo premisliti in ne pretiravajte. Efekt pretiravanja je obraten, je žalitev za ljudi tukaj, ki so se v preteklosti žrtvovali, da so obstali.
To je nevarno ko hudič, Čez par let bodo zahtevali dvojezičnost (Srbi) in svoje šole, ko bomo pa mi manjšina, bodo pa pravice in jezik manjšine enostavno ukinili.
pa sploh ni logike, da bi oni imeli dodatne pravice, čeprav imajo zdaj popolnoma iste kot mi
drgač pa vsaka jim čast, možganov imajo več kot naši, so dojeli da se danes ne okupira z orožjem ampak drugače, našim ša to ne bo potegnilo dokler ne bo prepozno

I

Madžarizacija Prekmurja te pa nič ne moti?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Selim v to temo.

Kje si to pobral te info? Od Kiny?
Sama si se hvalila s tem, že dve leti se hvališ
le da si govorila da si delila hrano, js pa rečem ribje konzerve, ker vem da so jih takrat fehtali od ljudi, v trgovinah, podobno ko se občasno zbira hrana za živali v zavetiščih
pa ne dolgo, ker so vozički ostali prazni

I

Sama si se hvalila s tem, že dve leti se hvališ
le da si govorila da si delila hrano, js pa rečem ribje konzerve, ker vem da so jih takrat fehtali od ljudi, v trgovinah, podobno ko se občasno zbira hrana za živali v zavetiščih
pa ne dolgo, ker so vozički ostali prazni
Lažeš.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.983
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
To je nevarno ko hudič, Čez par let bodo zahtevali dvojezičnost (Srbi) in svoje šole, ko bomo pa mi manjšina, bodo pa pravice in jezik manjšine enostavno ukinili.
pa sploh ni logike, da bi oni imeli dodatne pravice, čeprav imajo zdaj popolnoma iste kot mi
drgač pa vsaka jim čast, možganov imajo več kot naši, so dojeli da se danes ne okupira z orožjem ampak drugače, našim ša to ne bo potegnilo dokler ne bo prepozno
Seveda je nevarno, saj prav srbijanci najbolj povzdigujejo glasove, levaki pa jim ploskajo.

• Všeč mi je
Reactions: capl

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
jagababa in jaz v prihodnosti :p
5447.jpg

Status