Ta je bolj nevaren od onega ki moli tam...bi to prepovedal. Jbg
Ta je bolj nevaren od onega ki moli tam...bi to prepovedal. Jbg
Oba. Zgleda bolj fotosop.A oni v ozadju kateri maha s tisto črno pokracano zastavo?
Saj strpnost do neke mere je ok. Ampak...zgleda, da se nisi imel opravka s pravim muslimanom.
To se pricakuje, da se ti pokoris in da se strinjas s tem, kar se rece. To ne mores verjet, ce ne dozivis. Pa cisto slucajno sem bil lih tam, ker sodelavca ni blo. Nekaj za ceno izsiljuje ko da sma na trznici. No na koncu sem rekel, naj se z nasim generalom zmenita, ampak da ne vem, ce bo kaj...
Sem imel opravka že s kar nekaj pravimi muslimani. Razen določenih muh niso bili nič kaj posebni. Vedenjsko izstopajo glih toliko, kot kakšni Indijci ali Kitajci.
A misliš da je katolik iz kakšnih odmaknjenih rovt pa kaj boljši? Sebe poglejDa? To si bil v stiku z enim visoko izobrazenim muslimanom iz neke metropole, al enim ki je prilezu iz nekih jebovcev kjer je najbolj izobrazeno bitje koza? Ker tisti taprvi ne prihajajo ilegalno cez mejo?
Takih prizorov pred 30-timi leti še v Sarajevu ni bilo moč videti.Ja pol pa res ne vem, čemu se eni par strani spotikate čez posnetek molečega na Bledu...
A tisi katolik iz rovt tudi ilegalno prečka mejo?A misliš da je katolik iz kakšnih odmaknjenih rovt pa kaj boljši? Sebe poglej
A misliš da je katolik iz kakšnih odmaknjenih rovt pa kaj boljši? Sebe poglej
Mene un mujo ne moti je pa zanimivo, da ste levaki tako nastrojeni proti 1000 letni veri na naših tleh, da se kar kadi od vaše jeze gnusa... po drugi pa podpirate drugo vero, katera je vsaj 500 let nazaj. V glavnem enkrat izdajalci našega naroda, ste večni izdajalci.