Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da nihce ni ostal ostati v Sloveniji (there's a fakin shock) je res . presenetljivo da nihce ni sprejel ponudbe. Kajnede
Ce "niso ostajali" v Sloveniji je res cudno da niso sprejemali ponudbe...
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Itak, nihče ni tu:
"Že v zgodnjih jutranjih urah se je pred azilnim domom na Viču zbralo okoli 30 beguncev. S protestom hočejo opozoriti na nevzdržne razmere, v katerih živijo, še bolj pa jih moti to, da nimajo nobenih informacij o svojem statusu. Nekateri so v Sloveniji že deset mesecev, razmere v domu pa primerjajo z zaporom. »Ne rasizmu« in »Tudi mi smo ljudje«, opozarjajo pred azilnim domom in zahtevajo pogovor z ministrico za notranje zadeve Vesno Györkös Žnidar. Ministrica pa za zdaj, kot je sporočila, ne vidi potrebe po srečanju: »Prosilci za azil so obravnavani v skladu z zakonodajo.«
http://www.delo.si/novice/slovenija/nevzdrzne-razmere-v-azilnem-domu.html
297 prosilcev za azil je trenutno nameščenih v Sloveniji.
28 beguncev s priznanim statusom mednarodne zaščite v Sloveniji.
http://siol.net/novice/slovenija/slovenija-po-enem-letu-odkar-so-k-nam-prisli-prvi-prebezniki-426034
Lahko bi koga vzel domov in mu ponudil vzdržne razmere ne pa da živijo v zaporih.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da nihce ni ostal ostati v Sloveniji (there's a fakin shock) je res . presenetljivo da nihce ni sprejel ponudbe. Kajnede
Ce "niso ostajali" v Sloveniji je res cudno da niso sprejemali ponudbe...
Citat:
Uporabnik urosvrunc pravi:
Spet mutiš kamelojebec, v prejšnjih postih te sprašujejo zakaj nisi nobenega rjuharja še vzel k sebi...ti pa spet pišeš bedarije, ki nobenega ne zanimajo, sploh pa ne problemi v teh azilnih domovih. Enostavno: če imajo probleme tukaj naj gredo svojo domovino branit, orožja imajo itak dovolj....
Citat:
Če nihče ni ostal tukaj, kdo potem štrajka v azilnem domu?!
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Že 30 let iz Sirije bežijo ljudje? Zanimivo, sem mislil, da je bil pred upori proti Assadu in pojava zelo vernih skupin kot ISIS tam mir.
Citat:
Sej se ne mislim kregati, vendar mi ne gre v glavo, da so vsi po vrsti zbezali pred vojno, skoraj gotovo smrtjo, pred požigi, uboji, pred mučenjem, tukaj predvsem mislim na moške (ker ženske so druga tema). Sedaj ko so končno ušli gotovi smrti, spijo v razmerah kot jih še marsi kateri slovenec nima, imajo vsaj tri obroke PA ŠTRAJKAJO!!!
Citat:
Sej se ne mislim kregati, vendar mi ne gre v glavo, da so vsi po vrsti zbezali pred vojno, skoraj gotovo smrtjo, pred požigi, uboji, pred mučenjem, tukaj predvsem mislim na moške (ker ženske so druga tema). Sedaj ko so končno ušli gotovi smrti, spijo v razmerah kot jih še marsi kateri slovenec nima, imajo vsaj tri obroke PA ŠTRAJKAJO!!!
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
par podatkov za ilustracijo:
2005: 1500 prosilcev
2007: 500 prosilcev
2014: 385 prosilcev
invazija n sh!t