Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
"Na drugi strani so potrebne jasne omejitve: tvoja kultura je spoštovana v tvoji državi, v drugi državi spoštuj kulturo njenih prebivalcev. Ne moreš nositi burke, zahtevati mošeje na vsakem vogalu ali raznih ugodnosti. Pri prvi napaki bi jih morali začeti nadzorovati, ob nadaljnjih prekrških pa bi jih morali v tistem trenutku vreči iz države," meni.
Pravi nacifašist.
Ce so ze gostinci referenca glede svetovne politike je treba citirati v celoti... In ne jemati stvari iz konteksta, kajnede...
"Dogajanje v Siriji in drugih državah ni krivda beguncev. V teh državah je bil mir, napetosti pa so med drugim posledica posredovanja Zahoda v vojni proti Al Kaidi. Zahod jim zato mora zagotoviti prostor, kjer lahko spet najdejo mir.
Ja, prav to ves cas govorijo nacifastit... Kajnede
Fak no... A lahko ze enkrat nehamo s tem, da je Zahod kriv za prav vse v vasih glavah. Streljamo se, ker v sosednji vukojebini trdijo, da je Mohamed imel 6cm dolgega, medtem, ko so vsi v nasi vukojebini prepricani, da je imel vsaj 7.5cm dolgega - 100% kriv Zahod. Sosed Salim ima hemoroide - 100% kriv Zahod. V 1000 letih se nam ni dalo niti malo premaknit - 100% Zahod kriv. Fata je ravno fasala menstruacijo, ko sem jaz bil potreben - 100% kriv Zahod. Drug sosed Ahmed se je v luft pognal, da bi bil med 72 devicami, ker so se Fati joske povesile - 100% kriv Zahod.
Fak no... Verjetno ze imate pripravljene izgovore ko bo Hillary predsednica.